Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

Σαρώνει ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Γιάννης Ζουγανέλης στην Μουσική Σκηνή της Αθηναίδας κάθε Τετάρτη,για δύο μόνο εβδομάδες ακόμη ... Σπεύσατε για να απολαύσετε ...


********************************
KAI  Η δεύτερη Τετάρτη του «Απρογραμμάτιστου»
Γιάννη Ζουγανέλη ήταν sold-out.
Σας ευχαριστούμε για την αποδοχή.

Μια διαφορετική βραδιά «απρογραμμάτιστη» όπως άλλωστε δηλώνει ο τίτλος ήταν η δεύτερη Τετάρτη στην Αθηναΐδα με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Η παράσταση εξελίχθηκε για άλλη μια φορά εξομολογητική και νοσταλγική μιας και δίπλα του βρέθηκαν oι αγαπημένοι του φίλοι  ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Ξετυλίχθηκαν ιστορίες από τη δεκαετία  του  80’, περιστατικά άλλοτε αστεία και άλλοτε μελαγχολικά … Μικρές ιστορίες που συνθέτουν μια ζωή γεμάτη μουσική, ποίηση, ρομαντισμό αλλά και κωμικότητα.

Στην παρέα επίσης βρέθηκαν ο Πέτρος Ζούλιας, η Αγοραστή Αρβανίτη, ο Πέτρος Βαγιόπουλος που βοήθησε στην αυθόρμητη σύνθεση ενός «απρογραμμάτιστου τραγουδιού». Επίσης δύο εξαιρετικές καλλιτέχνιδες η Μιρέλλα Πάχου και η Μαίρη Μπρόζη που ανέβηκε στη σκηνή και είπαν μαζί  το «Δελτίο» από το δίσκο «Ακατάλληλα και Ερωτικά» 
Αυτά συμβαίνουν κάθε Τετάρτη στην Μουσική Σκηνή της Αθηναΐδας. Απρόβλεπτες καταστάσεις  όμορφες γεμάτες μουσική και χαρά.

Σας περιμένουμε την άλλη Τετάρτη για μια άλλη εντελώς διαφορετική «Απρογραμμάτιστη» αλλά πάντα αληθινή παράσταση.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σαρώνει ο ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΣ Γιάννης Ζουγανέλης στην Μουσική Σκηνή της Αθηναίδας κάθε Τετάρτη,για δύο μόνο εβδομάδες ακόμη ... Σπεύσατε για να απολαύσετε ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION