Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Τιμητική αναφορά στο πολύτιμο βιβλίο του Costantîno Salis !Ο Πάπας Φραγκίσκος σε μια ομιλία του προς τους νέους ιερείς χρησιμοποίησε τον τίτλο του βιβλίου "Doppie Vite" ( Διπλές  Ζωές ) του Ελληνοϊταλού συγγραφέα Costantino Salis , αλλά και το πνεύμα που εκφράζει σε κάποια σημεία το βιβλίο σχετικά με τις διπλές ζωές που μπορεί να έχουν πολλοί άνθρωποι   υπεράνω κάθε υποψίας όπως για παράδειγμα καρδινάλιοι στο Βατικανό - κατηγορούμενοι για παιδοφιλία. 
Ο Πάπας συνέστησε στους νέους ιερείς να έχουν μια νορμάλ ζωή και τόνισε : καθόλου διπλές ζωές . Όπως ακριβώς αναφέρει ο συγγραφέας στο βιβλίο του - πως υπαρχουν άνθρωποι γύρω μας που δεν κινούν καμία υποψία και όμως ζουν διπλές ζωές. Το βιβλίο είναι ένα αστυνομικό μυθιστόρημα επάνω στο οποίο θα βασίζεται μια κινηματογραφική ταινία αμερικανικής παραγωγής. Το βιβλίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο "Διπλές Ζωές". 

Ο συγγραφέας Costantîno Salis έχει τιμηθεί  από την ιταλική βουλή και υπό την αιγίδα της παρουσίασε στην Ιταλική βουλή το βραβευμένο φιλοσοφικό του δοκίμιο " Dritto al cuore della vita". 

Η ελληνική έκδοση του βιβλίου έχει τίτλο "Στην καρδιά της ζωής". Ο Costantîno Salis σπούδασε Φιλοσοφία, Νομικά και Θέατρο στην Ιταλία. Είναι καλλιτέχνης, άνθρωπος του θεάματος και δημιουργός του "Φιλοσοφικού Show" - μιας περφόρμανς με πρόζα, σάτιρα, μουσική, χορό και τραγούδι, που παρουσιάζε με επιτυχία στην Ιταλία. Έγραψε τους στίχους και ερμήνευσε ο ίδιος το τραγούδι "Doppie Vite" που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του επάνω στον τίτλο του οποίου αναφέρθηκε ο Πάπας. Τη μουσική του τραγουδιού "Doppie Vite" έχει γράψει ο διάσημος ιταλός μαέστρος και συνθέτης Giacomo Simonelli. To τραγούδι είναι ήδη επιτυχία σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. Η μουσική του τραγουδιού θα είναι και το μουσικό θέμα της κινηματογραφικής ταινίας.

* Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον συγγραφέα Costantino Salis επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα : www.costasalis.com

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Τιμητική αναφορά στο πολύτιμο βιβλίο του Costantîno Salis ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION