Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Η CookingBrass & η TEXNIS παρουσιάζουν στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας ... με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group !


SERA BELLOS QUARTET & LOCA LATINA
Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 στις 22:00

Η CookingBrass & η TEXNIS παρουσιάζουν στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας τo «Sera Bellos Quartet» και τους «LOCA LATINA» οι οποίοι ενώνουν δυο υπέροχους μουσικούς κόσμους.

Το σχήμα του Σεραφείμ Μπέλλου (τύμπανα) αποτελείται από νέους ταλαντούχους μουσικούς: τον Παντελή Μπενετάτο (πιάνο), τον Γιώργο Κωστόπουλο (μπάσο) και την ελληνοτζαμαϊκανή Ξένια Ντάνια (φωνή). Με αγάπη στη traditional και modern jazz με επιρροές από bebop, gospel και soul δημιουργούν διαφορετικές μουσικές προσεγγίσεις αγαπημένων jazz standards. To γκρουπ έχει λάβει μέρος σε αθηναϊκά φεστιβάλ, καθώς και live performances σε μουσικές σκηνές της Αθήνας. Επίσης είναι το house band του επιτυχούς jam session.

Ο Αλέξης Κώστας δημιούργησε ένα full band σχήμα (Loca Latina) αποτελούμενο από εξαιρετικούς μουσικούς: Seidel Borges(φωνή), Αλέξης Κώστας (κρουστά- congas),Στέλιος Γενεράλης (timpales), Ηλίας Αργυρόπουλος (πιάνο), Γιώργος Ρούλος (μπάσο), Διονύσης Κοκόλης (τρομπέτα), Jim Σταρίδας (τρομπόνι), Julian Bernal (σαξόφωνο).

Η Loca Latina είναι μια από τις πιο αυθεντικές τροπικές μπάντες που υπάρχουν στη χώρα μας. Το κίνητρο και η ιδέα για την δημιουργία του σχήματος ξεκίνησε από το πάθος των ακουσμάτων της λάτιν μουσικής . Salsa, Bachata, Cha Cha , Cumbia, Bolero , Merengue, Rumba τα είδη μουσικής που παρουσιάζουν. 

Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί πως έχουν λάβει μέρος σε μεγάλα ευρωπαϊκά φεστιβάλ.

Πληροφορίες: Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017 
Ώρα προσέλευσης: 22:00 
Είσοδος: €10 ΑΘΗΝΑΪΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, 
Καστοριάς 34-36 Βοτανικός-Μουσική Θεατρική Σκηνή 
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3480080. 
Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00

Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma Press Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η CookingBrass & η TEXNIS παρουσιάζουν στη Μουσική Θεατρική Σκηνή της Αθηναΐδας ... με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION