Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από το Παρίσι, συνεχίζει στην Κάτω Ιταλία και την Ισπανία για να καταλήξει εκεί που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, στις γειτονιές της Ελλάδας.....


«ΕΜΕΙΣ ΟΙ 2»

ΧΡΥΣΟΥΛΑ  ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Σάββατο 21 & 28 Ιανουαρίου 2017

Η Χρυσούλα Στεφανάκη & ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος ξεδιπλώνουν κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής μουσικής.

Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής και ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από τραγούδια που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα ενώνοντας το χθες με το σήμερα, μέσα από νοσταλγικά βαλς, δυναμικές μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, διαχρονικά ντουέτα και πολλές ακόμα αγαπημένες μελωδίες.

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από το Παρίσι, συνεχίζει στην Κάτω Ιταλία και την Ισπανία για να καταλήξει εκεί που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, στις γειτονιές της Ελλάδας.

Τραγούδια των 
Edith PiafJacques Brel, κ.α. συναντούν διαχρονικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκις, Μ. Πλέσσας, Γ. Σπανός κ.α.), νεώτερων συνθετών (Σ. Κραουνάκης, Α. Ιωαννίδης κ.α.) καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των δύο ερμηνευτών.
Το εναρκτήριο τραγούδι της παράστασης ‘’Εμείς οι 2’’ ανήκει στο συνθέτη Γιάννη Μακρίδη.

Ερμηνεύουν:
Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Χρυσούλα Στεφανάκη
Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου

Παίζουν:
Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου
Κρουστά - Τύμπανα: Ρόλυ Γιαμοπούλου
Βιολί: Αγγελική Ποτήρη
Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης
φωτογραφία: Θάνος Αθανασίου
Info:
Μουσική Θεατρική Σκηνή Πολυχώρου Πολιτισμού «Αθηναΐς», Καστοριάς 34 - 36
Σάββατο 21 & 28 Ιανουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος:€12
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 – 3480080
Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00

              Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από το Παρίσι, συνεχίζει στην Κάτω Ιταλία και την Ισπανία για να καταλήξει εκεί που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, στις γειτονιές της Ελλάδας..... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION