Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Το ταξίδι ξεκινά το 1908 στο Μπουένος Άιρες ... με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group !


Acuarela de tango
Ένας αιώνας, μια ημέρα, μια αγάπη

Παρασκευές 13, 20 & 27 Ιανουαρίου 2017 στις 21.15 “Acuarela de Tango” είναι ένα θεατρικό μιούζικαλ, δημιουργία του αργεντίνου καλλιτέχνη Ariel Perez. Ένας ηθοποιός, μια χορεύτρια, μια τραγουδίστρια και ένας μουσικός συναντιόνται πάνω στη σκηνή και γίνονται συνοδοιπόροι σε ένα ταξίδι στις αποχρώσεις του τάνγκο.
Το ταξίδι ξεκινά το 1908 στο Μπουένος Άιρες για να φτάσει μέχρι το 2001, περνώντας μέσα από φαινόμενα που σημάδεψαν την χώρα, όπως η μετανάστευση, η γέννηση του τάνγκο, η πτώση της χούντας και η θέσπιση της δημοκρατίας, η εξέλιξη της τεχνολογίας και η οικονομική κρίση. Καθώς ο χρόνος κυλά, οι αλλαγές στην κοινωνία της Αργεντινής επιδρούν καταλυτικά στις ζωές των τεσσάρων πρωταγωνιστών. Η αγάπη όμως, καθώς και η φιλία, το πάθος, ο έρωτας, η συγχώρεση, παραμένουν στο χρόνο και εκφράζονται μέσα από τις μορφές του τάνγκο× το τραγούδι, την ποίηση, τη μουσική και το χορό.

”Acuarela de Tango”είναι μία ιστορία αγάπης που ξεδιπλώνεται στη διάρκεια μιας ημέρας κατά την οποία περνά μπροστά από τα μάτια του θεατή η εξέλιξη του φαινομένου του τάνγκο και η ιστορία της Αργεντινής του 20ού αιώνα.

Συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης:
El Porteñito: Ariel Perez La Morocha: Natalia Soledad Petsalis
Garufa: Roman Gomez Margot: Μαργαρίτα Πλέσσα

Συντελεστές: Σύλληψη, Σκηνοθεσία: Ariel Perez Πιάνο, κιθάρα, μπαντονεόν και μουσική διεύθυνση: Roman Gomez Τραγούδι: Natalia Soledad Petsalis Xoρός: Ariel Perez, Μαργαρίτα Πλέσσα Χορογραφίες: Ariel Perez Σκηνογραφία: Μαργαρίτα Πλέσσα Σχεδιασμός & επιμέλεια κοστουμιών: Μαργαρίτα Πλέσσα Δημιουργία κοστουμιών: ConDiva by Victoria Haitogloy Σχεδιασμός φωτισμoύ: Anibal Corrado Φωτογραφία: Νίκος Βούλγαρης, Kicca Tomasi, Paola Simantiva

Trailer: Massive Production
Οργάνωση Παραγωγής: Αcuarela Company

Επικοινωνία: site:www.acuarelacompany.com 
email: acuarelacompany@gmail.com

Πληροφορίες παράστασης: Παρασκευές 13, 20 & 27 Ιανουαρίου στις 21.15 Είσοδος: €12 Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά 

ΑΘΗΝΑΪΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, Καστοριάς 34-36 Βοτανικός
Μουσική Θεατρική Σκηνή 
Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3480080.
Ώρες ταμείου: 10.00-13.00 & 17.00-22.00

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το ταξίδι ξεκινά το 1908 στο Μπουένος Άιρες ... με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION