Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και ο Σέφ Θάνος V, θα πλάσουν, θα ζυμώσουν, θα πασπαλίσουν, θα μελώσουν, θα βάλουν όλη τους την τέχνη και την αγάπη για να ετοιμάσουν υπέροχα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά !Το «Κουτί της Αγάπης» απο την Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και τον Σέφ Θάνο V για τα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS


Μέρες γιορτών, Μέρες αγάπης και προσφοράς απο όλους για όλους. Χριστούγεννα !!!!
Με αυτό το σκεπτικό η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και ο Σέφ Θάνος V, θα πλάσουν, θα ζυμώσουν, θα πασπαλίσουν, θα μελώσουν, θα βάλουν όλη τους την τέχνη και την αγάπη για να ετοιμάσουν υπέροχα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και μπισκοτάκια, που απο τα χεράκια των παιδιών των Παιδικών χωριών SOS, θα συσκευασθούν με γιορτινό αμπαλάζ στο «Κουτί της Αγάπης».

Ετσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, συγκεκριμένα την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, και απο ώρα 2:30 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, σας περιμένουμε στο εστιατόριο «ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ» www.prokomenes.com στην Γλυφάδα, σε μια εορταστική ζεστή ατμόσφαιρα, για να βοηθήσουμε τα παιδιά να δημιουργήσουν το πιο γλυκό «Κουτί της Αγάπης» του οποίου τα έσοδα απο τις πωλήσεις θα διατεθούν εξ’όλοκλήρου στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS http://www.sos-villages.gr .
Το «Κουτί της Αγάπης» θα πωλείται μόνο απο το εστιατόριο ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ Άλσους 7, Γλυφάδα και να παραδίδεται και κατ’οίκον κατόπιν τηλεφωνικής παραγγελίας στο 210-8985996.


Πότε: ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
Ωρα: Απο 14:30 – 17:00

Πού: Εστιατόριο «ΠΡΟΚΟΜΕΝΕΣ» Αλσους 7, Γλυφάδα
Πληροφορίες: 210-8985996

Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και ο Σέφ Θάνος V, θα πλάσουν, θα ζυμώσουν, θα πασπαλίσουν, θα μελώσουν, θα βάλουν όλη τους την τέχνη και την αγάπη για να ετοιμάσουν υπέροχα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκά ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION