Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Ο αξιότιμος κύριος Χρήστος Τεντόμας,Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, μας απευθύνει τον δικό του γιορτινό χαιρετισμό και ανοίγει την αυλαία μοναδικών θεαμάτων για την Αθήνα,με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma!



Αθηναίες και Αθηναίοι, 

Η πόλη μας, η Αθήνα, είναι έτοιμη και φέτος να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα. Τη μεγάλη γιορτή της ελπίδας και της αλληλεγγύης. Η Αθήνα είμαστε όλοι εμείς, γιατί η πόλη είναι οι πολίτες της. Εμείς λοιπόν είμαστε αυτοί που πρέπει με κάθε τρόπο να εκπέμψουμε το μήνυμα πως δεν το βάζουμε κάτω και πως έχουμε την τόλμη να αναμετρηθούμε με τις προκλήσεις των καιρών και να βγούμε πιο δυνατοί. 
Στον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, ετοιμάσαμε ένα εορταστικό πρόγραμμα με καλλιτεχνικές και εκπαιδευτικές εκδηλώσεις σε όλες τις γειτο- νιές της Αθήνας. Επιλέγουμε τον πολιτισμό και την τέχνη για να στείλουμε μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας. Στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε όλες τις πλατείες και τις γειτονιές του κέντρου, μας περιμένουν εντυπωσιακές κατα- σκευές και πληθώρα διαδραστικών δραστηριοτήτων, με πολ- λές ευκαιρίες για παιχνίδι και ψυχαγωγία. 
Προσεκτικά επιλεγμένα, αξιόλογα μουσικά και θεατρικά σχήματα δίνουν συναυλίες και παραστάσεις. 
Η Αθήνα μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί! 
Ελάτε να αντλήσουμε δύναμη ο ένας από τον άλλο. 
Ελάτε να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλο τον κόσμο. 
Καλά Χριστούγεννα, Υγεία και Ευτυχισμένη η Νέα Χρονιά. 

Χρήστος Τεντόμας 
Πρόεδρος Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο αξιότιμος κύριος Χρήστος Τεντόμας,Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων, μας απευθύνει τον δικό του γιορτινό χαιρετισμό και ανοίγει την αυλαία μοναδικών θεαμάτων για την Αθήνα,με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION