Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2016

Καλή χρονιά με πολύ-πολύ-πολύ Sigma πρόγραμμα που θα σας ξεκουράσει... Έρχεται από 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Ιουλίου 2017 !!! Μάθετε όλες τις εκπομπές που έρχονται στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα της Sigma Online Television!

Αγαπημένες και αγαπημένοι μας ,

Ευχαριστούμε θερμά που είσαστε τόσο κοντά στον πολιτισμό,στον τουρισμό και στην επιχειρηματικότητα.

Ευχαριστούμε θερμά που επιλέγετε το δικό μας πρόγραμμα διαδικτυακής τηλεόρασης τόσο πιστά και τόσο αφοσιωμένα,ώστε να μας κρατάτε απ΄τις 3 Μαρτίου του 2015 στις πρώτες θέσεις επισκεψιμότητας τόσο στους server της Google όσο και στους server
Worldtv.com,απ΄τους   οποίους εκπέμπουμε.


Το βαρύ πυροβολικό του Ομίλου  των  επιχειρήσεων της Sigma Group,μια μεγάλη και  σημαντική  ιστορία στις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές τα τελευταία 20 χρόνια,συνεχίζει να κρατάει δυναμικά την πρώτη θέση στα media shop και με το δυνατό του Sigma Press Office αλλά και το  Global  Sigma Press Office,συνεχίζει να στέκεται ως το δυνατότερο Brand Name στην Ελληνική Επικράτεια,ανανεώνοντας συνεχώς και δημιουργώντας αδιάκοπα νέα projects και ιδέες που φτάνουν στην κορυφή της επιτυχίας.
Δίπλα στο πολύπαθο Ελληνικό κοινό,γεμάτοι διάθεση να βοηθήσουμε τον κόσμο,με μεγάλη χαρά και πάντα στο πνεύμα των εποχών,η Sigma Group δημιούργησε μια μεγάλη διαδικτυακή προσωπικότητα,που αποτελεί και την μεγαλύτερη διαδικτυακή Ελληνική Παγκόσμια οικογένεια!

Με τις κινηματογραφικές ταινίες-ντοκυμαντέρ με την υπογραφή της μεγάλης Ελληνίδας κινηματογραφίστριας Ρέινας Εσκενάζυ,με τίτλο ACTION IN GREECE,ο όμιλος Sigma Group προχωράει δυναμικά στο εξωτερικό επενδύοντας σε νέες συνεργασίες κι ανοίγοντας  νέους ορίζοντες μέσα απ΄την δημιουργία Global  Brand Name.

Αφήνοντας  πίσω μας  πολλά χρόνια σκληρής δουλειάς κι άρρηκτης  σχέσης με το πολύτιμο και σημαντικό μας πελατολόγιο,η Sigma πλέον μπαίνει δυναμικά σ΄ένα 2017 που έχει ανοίξει ήδη
σημαντικούς ορίζοντες στο εξωτερικό μέσα από την προβολή σημαντικών τόπων της Ελλάδα αλλά και μέσα απ΄το κομμάτι των εξαγωγών που  αποτελεί ένα δυνατό χαρτί  στη στήριξη της χώρας μας, μέσα απ΄τις εύστοχες κινήσεις της θυγατρικής της Sigma:Sigma Exports.

Άλλη μια χρονιά έρχεται για να μας αποδείξει πόσο δυνατοί και πόσο ενωμένοι είμαστε όλοι μαζί και πόσο μεγάλη διαφορά μπορούμε να κάνουμε με την δυνατή μας ομαδική γροθιά.
Προσκαλούμε όλη την Ελλάδα να  σταθεί δίπλα μας στην Εθνική προσπάθεια των ACTION IN GREECE  και καλωσορίζουμε άλλη μια σεζόν  διαδικτυακού τηλεοπτικού προγράμματος με μεγάλες  εκλπλήξεις κι ωφέλιμες  ανατροπές,που δεν πρέπει να χάσει κανείς ...

Καλή χρονιά!!!

2017 ονειρεμένες και ζεστές αγκαλιές από όλους 
εμάς εδώ στη Sigma σ΄όλους εσάς,με σεβασμό 
και απέραντη εκτίμηση στο μεγάλο σας καθημερινό αγώνα !

          ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  1η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31η  ΙΟΥΛΙΟΥ 2017                                    ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ                                         ΜΕΙΝΕΤΕ   ΜΑΖΙ   ΜΑΣ   ΚΙ    ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ...


Action 

To πολυσυζητημένο πολιτιστικό magazino της Sigma συνεχίζει τη δυναμική του πορεία για τρίτη συνεχή χρονιά στηρίζοντας κάθε μορφή τέχνης με κάθε μορφή γνώσης.Σπουδαίοι καλλιτέχνες,σημαντικές προσωπικότητες,νέοι άνθρωποι δίνουν το παρόν τους στο πιο σημαντικό διαδικτυακό magazino της Ελλάδας με δυνατή προβολή και στο εξωτερικό.
Το Action αποτελεί και το Brand Name όλων των εκπομπών της Sigma Online Television.
Παρουσίαση κι επιμέλεια : Sigma Press Office


Chez   Natalie

Η νέα εκπομπή της Sigma έρχεται για να  στηρίξει  τη γυναίκα κι όλο τον κόσμο της.Κάθε της πτυχή,κάθε της όραμα,κάθε  της σκέψη γίνεται ένα με την δύσκολη καθημερινότητα της κι η αγαπημένη ηθοποιός όλων μας ,Ναταλία Δραγούμη έχει πάντα τον τρόπο να προβάλλει τη γυναίκα και να αναδεικνύει την προσωπικότητα της με κάθε τρόπο.
Παρουσιάστρια : Ναταλία Δραγούμη
Αρχισυνταξία : Στάθης Πουρουτίδης


Αλήθειες  κι ένα ψέμα
Απ΄την πρώτη στιγμή της  ιδέας της διάνοιξης του καναλιού της Sigma Online Television o αξιότιμος κύριος  Κώστας Χαρδαβέλλας μας  εμπιστεύτηκε τη διάθεση του να δημιουργήσουμε μαζί μια πρωτοποριακή διαδικτυακή εκπομπή. Έτσι ο συνεργάτης της Sigma κύριος Σταύρος Κανελλίδης,γέννησε την ιδέα αυτής της εκπομπής που μας φέρνει κοντά με μεγάλα μυστικά και άλλα σημαντικά θέματα απ΄τη ζωή επωνύμων ανθρώπων που αγαπάμε πολύ.
Παρουσιαστής : Κώστας Χαρδαβέλλας
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office


Athens by Dessy
H αγαπημένη δημοσιογράφος, Ντέσσυ  Κουβελογιάννη  μας ξεναγεί στην Αθήνα μ΄έναν τρόπο που έχει να σας μάθει
πολλά αλλά  και να σας εξιτάρει...
Παρουσιάστρια : Ντέσσυ Κουβελογιάννη
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office


Speed Limit
Μια εκπομπή με πολύ δυναμισμό παρουσιάζει ο αγαπημένος Κώστας Φραγκολιάς κι αφορά σε ότι έχει να κάνει με το αυτοκίνητο και τη μηχανή.
Παρουσίαση : Κώστας Φραγκολιάς
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office 


Business and Home Recovery by Sopratutto
Ένα μοναδικό πρωτοποριακό παιχνίδι που παίρνει τη μορφή εκπομπής,ετοιμάζει  η Sigma  για εσάς σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρεία αρχιτεκτόνων εσωτερικών χώρων στην Αττική,Sopratutto interiors and planners.Τώρα όλη η Ελλάδα έχει λόγο να προγραμματίσει τη δική της ανακαίνιση ακόμη και τα δικά της χτισίματα καθώς η εκπομπή μπορεί να "τρέξει"οποιοδήποτε θέμα έχετε με την επαγγελματικό σας χώρο ή την οικεία σας άμεσα,καταλυτικά,πανέξυπνα και με το χαμηλότερο κόστος.Από μια χαλασμένη βρύση μέχρι  τη δημιουργία του ονειρεμένου σας επαγγελματικού χώρου,τώρα  "παίξτε" μαζί μας και κάντε πιο γνωστή την επιχείρηση σας κερδίζοντας σε τιμές.
Παρουσίαση : Έλενα και Γιώτα Κουτσοπούλου
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office


Law Mission

H  εξαιρετική δικηγόρος Ιωάννα Λαγουμίδου αντιμετωπίζει κάθε νομικό  πρόβλημα σας,σας  συμβουλεύει και πρωτοπορεί δημιουργώντας την ασφάλεια που χρειάζεται το κοινό σ'αυτές τις δύσκολες  εποχές που ζούμε.
Παρουσίαση : Ιωάννα Λαγουμίδου
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office


'Ανευ Φόρων

Ο εξαιρετικός λογιστής Αγαμέμνονας Σταυρόπουλος  ξέρει πως να  επιλύσει όλα σας τα προβλήματα και  να σας προσφέρει γνώσεις μέσα απ΄την εμπειρία του,μιας κι είναι στο τιμόνι της New Accounts,μιας απ΄τις μεγαλύτερες εταιρείες με υπηρεσίες οικονομολογικές και λογιστικές στην Αττική.
Παρουσίαση : Αγαμέμνονας Σταυρόπουλος
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office


Time For Tech
Η νεολαία της Sigma προτείνει ... τεχνολογία και δημιουργεί . Μια πρωτοποριακή εκπομπή με λόγο,άποψη,δυναμική και απέραντες προτάσεις και λύσεις για όλους.
Παρουσίαση κι επιμέλεια : Sigma Press Office 


Life in Colour
H  μικρότερη παρουσιάστρια της Sigma μας ανοίγει διάπλατα  όλο τον κόσμο των παιδιών και των ενηλίκων μέσα από μια εκπομπή που δεν έχει ανάλογη σ΄όλη την Ελληνική τηλεοπτική και διαδικτυακή θέαση.
Παρουσιάστρια : Στεφανία Βαλσαμάκη
Αρχισυνταξία : Μαρίνα Ζαριφοπούλου


Μαγειρεύω με Σοφία
Η γνωστή εκπομπή μαγειρικής της Σοφίας Στάμου,που με την ευστοχία της έχει κατακτήσει τις καρδιές του κοινού,επεκτείνεται πλέον και στο εξωτερικό ονομάζοντας την εκπομπή της γνωστής  chef  COOKING  IN  GREEK  BY  SOFIA  και στα Γαλλικά  A LA CUISINE  GRECQUE   DE  SOPHIE.
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία  : Σοφία Στάμου 



i-goneis.gr
Γεννιέται το παιδί, χαμογελά, κλαίει, πονάει, γελάει, μετά θυμώνει, κλωτσάει : πώς θα του μιλήσει ο γονιός; πότε θα του γελάσει η μάνα; πότε πρέπει να είναι αυστηρός ο πατέρας;"Κάθε παιδί έχει δικαίωμα να μεγαλώνει χαρούμενο!" Όμως γιατί υπάρχουν κατάθλιψη,επιθετικότητα,μαθησιακές δυσκολίες στα παιδιά; Στο i-goneis.gr απαντάμε στις απορίες για την ανατροφή του παιδιού, σας προτείνουμε κόλπα ανατροφής, σας ξεκουράζουμε!!! ......
Παρουσίαση : Μαριάννα Λαγουμίδη
Αρχισυνταξία : Sigma Press Office




ACTION IN GREECE

The Santorini Project





Οι κινηματογραφικές ταινίες-ντοκυμαντέρ Action in Greece,που ξεκίνησαν την Παγκόσμια πορεία τους απ΄την Σαντορίνη ολοκληρώνουν το Παγκόσμιο promo  του αγαπημένου νησιού και θα ανέβουν μόνιμα πια μέσα στο καλοκαίρι του 2017 στο Google και στο Worldtv.com.
Μέσα στο 2017 θα γίνουν τα γυρίσματα του project που αφορά τον τόπο της Χαλκιδικής και συνδυαστικά θα αγκαλιάσουμε και την αγαπημένη Θεσσαλονίκη όπως και σημαντικούς τόπους της Βόρειας Ελλάδας-που θα προβάλλουμε δυναμικά στο κοινό ώστε να τις αναδείξουμε μαζί με τον τεράστιο πολιτιστικό και φυσικό τους πλούτο.

Το The Northern Greece Project αποτελείται από τρείς ενότητες :
The Halkidiki  Project
The Thessaloniki Project
The Northern Project

Ευχαριστούμε θερμά το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ καθώς και όλους τους Δημόσιους και Δημοτικούς Φορείς για την πολύτιμη βοήθεια τους στην Εθνική προσπάθεια της Sigma για την ανάδειξη των τόπων της χώρας μας στο εξωτερικό . 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ    ΘΕΡΜΑ   ΤΟΥΣ  ΠΟΛΥΤΙΜΟΥΣ  ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ   ΚΑΙ    ΧΟΡΗΓΟΥΣ   ΜΑΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

~ Η Sigma συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία στο κομμάτι των διοργανώσεων πολιτιστικών εκδηλώσεων και τη συνεργασία της με δημόσιους και δημοτικούς φορείς.

~ Η Sigma ανακηρύσσει έναν διαγωνισμό που θα αγγίξει βαθιά τις καλλιτεχνικές ψυχές των Ελλήνων κινηματογραφιστών.Στα πλαίσια του Παγκόσμιου Φεστιβάλ αφιερωμένου στη Σύγχρονη Γυναίκα, ανακηρύσσουμε έναν διαγωνισμό για μια ταινία μικρού μήκους αφιερωμένη στη γυναίκα που έχει επηρεάσει τη ζωή των δημιουργών της ταινίας.
Οι δέκα καλύτερες ταινίες θα προβληθούν στο Φεστιβάλ και η νικήτρια ταινία μικρού μήκους θα κερδίσει  έπαθλο αξίας 1000 euro.

Στείλτε άμεσα τις προτάσεις σας στο Τμήμα επικοινωνίας του Ομίλου, sigmagreece.studio@outlook.com.gr για όλο το έτος 2017.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο του 2017.

~ H Sigma θέλοντας  να στηρίξει νέους παρουσιαστές,δημοσιογράφους,καλλιτέχνες προσφέρει βήμα για την προβολή ιδεών και εκπομπών που μπορούν να ωφελήσουν το κοινό.
Στείλτε άμεσα τις προτάσεις σας στο Τμήμα επικοινωνίας του Ομίλου, sigmagreece.studio@outlook.com.gr για όλο το έτος 2017.
Οι νικητές θα ανακοινωθούν τον Δεκέμβριο του 2017.

~ Η Sigma θέλοντας  να στηρίξει την Ελληνική περιφέρεια προσκαλεί δημοσιογράφους,φωτογράφους,ανθρώπους των media αλλά κι όσους θέλουν να στηρίξουν τον τόπο τους, να μας στέλνουν υλικό που μπορεί να προάγει τον τόπο τους και να το δημοσιεύουμε σ΄όλα τα δίκτυα επικοινωνίας του Ομίλου της Sigma Group.

~ H Sigma ανακοινώνει την έναρξη των γυρισμάτων στο τέλος του 2017,για την κινηματογραφική ταινία Παγκόσμιας προβολής  ΕΚΛΕΙΨΗ  με μεγάλα ονόματα ηθοποιών που αφιερώνουμε στους αείμνηστους Γιάννη Βόγλη και Γιώργο Βασιλείου,που με τόσο μεγάλη χαρά αγκάλιασαν αυτό το μεγάλο όραμα της δημιουργίας της ΕΚΛΕΙΨΗΣ.

   

    

ΚΑΛΗ  ΚΙ  ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ 
ΜΕ  ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ  ΜΠΡΟΣΤΑ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  ΝΙΚΗΤΕΣ !

ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΕΙΛΕΡ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ SIGMA ΓΙΑ ΤΟ 2017 - ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ SIGMA ONLINE TELEVISION ΜΕ ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ 
 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλή χρονιά με πολύ-πολύ-πολύ Sigma πρόγραμμα που θα σας ξεκουράσει... Έρχεται από 1η Ιανουαρίου 2017 έως τις 31 Ιουλίου 2017 !!! Μάθετε όλες τις εκπομπές που έρχονται στο νέο ανανεωμένο πρόγραμμα της Sigma Online Television! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION