Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

H Sigma Media Group θα γιορτάσει ένα υπέροχο ρεβεγιόν και θα απολαύσει μια μοναδική γιορτινή διανυκτέρευση ! Ακολουθείστε μας ...


ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ
ΣΤΟ “ST’ASTRA” RESTAURANT
ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL

24-12-2016

Στον 8o όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park ταξιδέψτε στ’ άστρα,
σ’ ένα Χριστουγεννιάτικο Ρεβεγιόν που θα σας μείνει αξέχαστο.
Τα φώτα της πόλης από ψηλά, η θέα της Ακρόπολης,
οι γιορτινές μελωδίες και οι γευστικές δημιουργίες του chef
συνθέτουν μια μοναδική ατμόσφαιρα για μια χαρούμενη εορταστική βραδιά.

Christmas Menu

Apéritif
&
Amuse bouche
***
Βελουτέ κολοκύθας
με πορτοκάλι και άρωμα τρούφας
***
Λαυράκι Carpaccio
με ροζ πιπέρι και Wakame
***
Σαλάτα Χριστουγέννων
με πανδαισία λαχανικών
***
Χοιρινό φιλέτο σοτέ με ραγού άγριων μανιταριών
πουρέ και chips από λευκά καρότα
***
Pre-dessert
Mont Blanc
***
Πραλίνα με κρέμα λεμόνι
brownies και παγωτό πραλίνα-lime
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Λευκό & κόκκινο κρασί

Τιμή ανά άτομο: 77 €




ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΤΟ “ST’ASTRA” RESTAURANT
ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL ATHENS

31-12-2016

Αφεθείτε στη θέα της λαμπερής Αθήνας και της Ακρόπολης
και απολαύστε τις Πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις της πόλης
και τα πυροτεχνήματα από τον 8ο όροφο του ξενοδοχείου Radisson Blu Park.
Η μοναδική αισθητική του χώρου, η μαγική θέα από ψηλά, η γιορτινή μουσική
και οι απολαυστικές γεύσεις, απογειώνουν την πιο χαρούμενη βραδιά του χρόνου


New Year’s Eve Menu

Aperitif
&
Amuse bouche
***
Βελουτέ από ψητά παντζάρια με άρωμα μανταρίνι
αρωματισμένη με μαύρη τρούφα
και τραγανό κατσικίσιο τυρί
***

Φρέσκο ραβιόλι Bourguignon

***
Φιλέτο αστακού με γλυκόξινη σος
και ποικιλία από βιολογικά λαχανικά
***
Μοσχαρίσιο φιλέτο
με κρέμα αγκινάρας Ιερουσαλήμ, σπαράγγια
και πατατούλες nouvelle

***
Sorbet πορτοκάλι- μανταρίνι
***
Κύλινδρος bitter σοκολάτας
αρωματισμένος με lime και παγωτό βανίλια
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Τιμή ανά άτομο: 125 €


ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
ΣΤΟ “GALLO NERO” RESTAURANT
ΤΟΥ RADISSON BLU PARK HOTEL ATHENS

31-12-16

Σ’ ένα μοναδικό περιβάλλον, εμπνευσμένο από τα χρώματα της φύσης,
απολαύστε Gala Menu 6 πιάτων
και αφεθείτε σ’ ένα κεφάτο εορταστικό party

New Year’s Eve Menu

Aperitif
***
Βελουτέ καρότου με τζίντζερ
αρωματισμένη με λάδι τρούφας και τραγανά κρουτόν
***
Κριθαρότο με κρόκο Κοζάνης
και chutney μανιταριών
***
Αρωματική σαλάτα
με βιολογικά λαχανικά και βινεγκρετ framboise
***
Μοσχαρίσια Ταλιάτα
με βιολογικά λαχανικά σοτέ
και σος Sichuan

***
Μους bitter σοκολάτας
με αλμυρή καραμέλα και παγωτό βανίλια Μαδαγασκάρης
***
Παραδοσιακή Βασιλόπιτα
***
Μπουκιές από μελομακάρονα & κουραμπιέδες
***
Καφές & Mignardises

Λευκό & κόκκινο κρασί

Τιμή ανά άτομο: 75 €


Γιορτινό Brunch
Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς
στο εστιατόριο “Gallo Nero”
25/12/2016 & 01/01/2017

Γιορτάστε με τους αγαπημένους σας ανθρώπους
τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
στο Brunch του “Gallo Nero”, στη ζεστή και χαρούμενη ατμόσφαιρα
που δημιουργήσαμε για εσάς.
Πλούσιος μπουφές και γιορταστικές μελωδίες από live πιάνο και τραγούδι.

Τιμή ανά άτομο: 55 € για Χριστούγεννα / 60 € για Πρωτοχρονιά

Πρώτο Πρωινό του χρόνου
01/01/2017

Τα φώτα της πόλης σβήνουν,
στο Radisson Blu Park Hotel όμως η ατμόσφαιρα είναι ακόμα λαμπερή.
Η πρώτη μέρα του έτους είναι μοναδική
και ο πρωινός μπουφές απολαυστικός!
Απολαύστε λοιπόν νόστιμες λιχουδιές και χαλαρώστε από μια νύχτα διασκέδασης.

Τιμή ανά άτομο: 30 €

Γιορτινή Προσφορά
24/12/2016 & 31/12/2016

Κάντε την κράτησή σας για ρεβεγιόν Χριστουγέννων ή Πρωτοχρονιάς
και μείνετε σ’ ένα από τα δωμάτια του ανανεωμένου ξενοδοχείου μας

Ειδική τιμή διανυκτέρευσης: 70 €

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Sigma Media Group θα γιορτάσει ένα υπέροχο ρεβεγιόν και θα απολαύσει μια μοναδική γιορτινή διανυκτέρευση ! Ακολουθείστε μας ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION