Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Ο Costantino Salis είναι καλλιτέχνης, άνθρωπος του θεάματος, της κουλτούρας και της ευαισθησίας.....


         Δημήτρης Βερύκιος, ηθοποιός, Ντομένικα Ρέγκου, ηθοποιός - τραγουδίστρια, ο συγγραφέας     
               Costantino Salis και η Nikolina Kadiiski, εκδότρια της εφημερίδας "Βουλγαρία Σήμερα"

Το μυθιστόρημα "ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ" του Costantino Salis στη Βουλγαρία. 
Η Εφημερίδα "ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΗΜΕΡΑ" διοργάνωσε ένα event για την Βουλγαρική Κοινότητα προς τιμή του συγγραφέα του βιβλίου.

Ο Costantino Salis υπέγραψε στο βουλγαρικό κοινό το νέο του μυθιστόρημα και στο τέλος της εκδήλωσης ερμήνευσε τη διεθνή επιτυχία "Doppie Vite" ( Διπλές Ζωές ). Το τραγούδι είναι ανάμεσα στα hits σε πάνω από δέκα χώρες. 

Η μουσική είναι του διάσημου ιταλού μαέστρου και συνθέτη Giacomo Simonelli και οι στίχοι του Costantino Salis. Στο event συμμετείχαν καλλιτεχνικά : Δημήτρης Βερύκιος ηθοποιός, Ντομένικα Ρέγκου, ηθοποιός -  τραγουδίστρια, Άγγελος Καλαβρυτινός, συνθέτης. 
Το "ΊΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ"  είναι ενα πολυπρόσωπο,τολμηρό και ανατρεπτικό λογοτεχνικό έργο. Ο Costantino Salis είναι καλλιτέχνης, άνθρωπος του θεάματος, της κουλτούρας και της ευαισθησίας. Ηθοποιός, τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός.Αλλά είναι η συγγραφή που του παρέχει το πιο εξαιρετικό μέσο έκφρασης. Είναι Ελληνοϊταλός υπήκοος και διαμένει στη Ρώμη. Για το συγγραφικό του έργο έχει τιμηθεί από την ιταλική βουλή και το Υπουργείο Εξωτερικών της Ιταλίας του έχει απονείμει - μαζί με άλλες προσωπικότητες - τον Έπαινο : Ιταλοί πρωταγωνιστές στον κόσμο. Έχει σπουδάσει στην Ιταλία Νομικά, Φιλοσοφία και Θέατρο. Στην Ελλάδα κυκλοφορούν  6 λογοτεχνικά του έργα. 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική του ιστοσελίδα 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Costantino Salis είναι καλλιτέχνης, άνθρωπος του θεάματος, της κουλτούρας και της ευαισθησίας..... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION