Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Με δύο υποψηφιότητες στα αμερικανικά βραβεία CMA Awards για καλύτερο ξένο συγκρότημα-οι Replete Brothers...έρχονται στον Πολυχώρο Αθηναίς με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group !


Ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ και η εταιρία Παραγωγής TEXNIS
παρουσιάζουν

ΤΗΕ REPLETE BROTHERS BAND - LIVE
την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, στις 21.15 το βράδυ,
σε μία μοναδική full band παράσταση!

Οι Replete Brothers δεν είναι ένα cover band. Συνεισφέρουν δημιουργικά στην παγκόσμια μουσική οικογένεια της αμερικανικής μουσικής τα τελευταία 25 χρόνια. Με δύο υποψηφιότητες στα αμερικανικά βραβεία CMA Awards για καλύτερο ξένο συγκρότημα (Global Artist Award 2003, 2004), πολυάριθμες country δισκογραφικές παραγωγές και πρωτότυπες συνθέσεις, αποτελούν όχι μόνο τον πρεσβευτή της γνήσιας αμερικανικής μουσικής στην Ελλάδα, αλλά εξίσου τον κορυφαίο εκπρόσωπο της ελληνικής παρουσίας στην αμερικανική σκηνή.
Μαζί με τα δύο αδέλφια, τον Αντώνη και τον Δημήτρη Παπαβομβολάκη, στη σκηνή της «Αθηναΐδας», την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 9.15 το βράδυ, θα βρίσκονται οι τέσσερις εξαιρετικοί μουσικοί που τους πλαισιώνουν τα τελευταία χρόνια. Στο πιάνο ο Ανδρέας Σαραντίδης, στις κιθάρες και τα φωνητικά ο Δημήτρης Παπαλάμπρου, στα τύμπανα και τα φωνητικά η Ρόλη Γιαμοπούλου και στο ηλεκτρικό μπάσο ο Αλέξανδρος Δεληβασίλης.
Οι παραστάσεις τους, για περισσότερες από δύο δεκαετίες, είναι ένα ταξίδι στο χρόνο και τον άνθρωπο, έτσι όπως αποτυπώνονται στη μουσική ιστορία της country και της folk των τελευταίων 60 χρόνων, αποδεικνύοντας πως αυτά τα μουσικά είδη είναι οι “μητέρες” όλων των σύγχρονων ειδών της καλής μουσικής.

Μια μοναδική παράσταση, που δεν πρέπει να χάσετε!

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 Ώρα έναρξης: 21:15 Είσοδος: €12
Πολυχώρος Πολιτισμού Αθηναΐς-Μουσικοθεατρική Σκηνή Καστοριάς 34-36, Βοτανικός Τηλέφωνο ταμείου-κρατήσεις: 210 3480080

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Με δύο υποψηφιότητες στα αμερικανικά βραβεία CMA Awards για καλύτερο ξένο συγκρότημα-οι Replete Brothers...έρχονται στον Πολυχώρο Αθηναίς με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION