Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Εν όψει των εορτών το Θέατρο ΠΚ παίρνει την πρωτοβουλία να διαθέσει εισιτήρια με μειωμένες, προνομιακές τιμές!


Χριστούγεννα στο Θέατρο ΠΚ με προνομιακές τιμές

Εν όψει των εορτών το Θέατρο ΠΚ παίρνει την πρωτοβουλία να διαθέσει εισιτήρια με μειωμένες, προνομιακές τιμές. Έτσι, το θεατρόφιλο κοινό θα έχει την δυνατότητα να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο θέατρο ΠΚ, παρακολουθώντας εξαιρετικές παραστάσεις, τόσο για μικρούς όσο και για μεγάλους.

Κατά την εβδομάδα από το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου το κοινό μπορεί να προαγοράσει τα εισιτήριά του για όποια ημερομηνία επιθυμεί, είτε από το ταμείο του θεάτρου, είτε από το online ticketing του επίσημου site (www.pktheater.gr) στην τιμή των 5€ για όλες τις παραστάσεις που ακολουθούν. Η προσφορά για προπώληση στο ταμείο ισχύει μέχρι και μία ημέρα πριν την ημερομηνία της παράστασης.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ


«Το Σχέδιο» Plan B
Ένα τηλεγράφημα αναφέρει πως ο σερ Τζων Μάθιου έχει απαχθεί και οι απαγωγείς ζητάνε λύτρα για να τον επιστρέψουν ζωντανό. “ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ - Plan B” μπαίνει σε εφαρμογή. Ποιος είναι ο αθώος και ποιος ο ένοχος; Μέσα από τις κωμικές σκηνές που ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας, το μυστήριο περιπλέκεται όλο και περισσότερο. Η Φλωράνς Μάθιου, ο πιστός της μπάτλερ, η πεθερά της Ολίβια, η Υβόννη, πρώην γυναίκα του σερ Τζων και ο επιθεωρητής Λουί που θα λύσει το μυστήριο ή απλώς θα περιπλέξει περισσότερο τις καταστάσεις, συνθέτουν το μύλο στο περίστροφο που παραμονεύει στο συρτάρι. Μία αστυνομική κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς, εναλλαγές εικόνων και κινηματογραφική ροή που καθηλώνει το θεατή και τον βάζει αμέσως στη διαδικασία αναζήτησης του ενόχου, αν υπάρχει...

Συντελεστές Κείμενο: Νεκτάριος Μπουτεράκος Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσούκας Ερμηνεύουν: Μαρία Δεληκωνσταντίνου, Γιάννης Κότζας, Γιάννης Τσούκας, Ντίνα Βούρτση και Αλεξία Αδαμαντίδου. Κοστούμια: Κωνσταντίνος Κασπίρης Σκηνικά: Έλενα Τσομλεκτσόγλου Δημόσιες Σχέσεις: Μαρκέλλα Σαράϊχα

Κάθε Δευτέρα - Τρίτη στις 21:15
------------------------


«Γύρισα Σπίτι» των Ντάριο Φο & Φράνκα Ράμε
Είναι μια γυναίκα, είναι μόνη, ξεσπά, ονειρεύεται, θέλει να δραπετεύσει, θέλει να κάνει μια καινούργια αρχή μα καταλήγει πάντα στα δεδομένα της, στη βάση της. Μια πολύπλευρη προσωπικότητα που αν και σε μονόπρακτο έργο, καταφέρνει να σου δώσει όλα εκείνα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις ένα μαγικό ταξίδι στον κόσμο της.
Με γρήγορες εικόνες και εναλλαγές που κρατούν το θεατή σε αγωνία για το τι θα ακολουθήσει το «Γύρισα σπίτι» γίνεται η σπίθα που θα ανάψει μια πυρκαγιά συναισθημάτων. Τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ηρωίδα; Ποιος είναι ο αθώος και ποιος ο ένοχος; Έχει δίκιο ή άδικο στο τέλος της ημέρας; Δεν είναι μια ακόμα ιστορία. Δεν είναι μια ακόμα γυναίκα. Σίγουρα ταυτίζεσαι μα δεν είναι η φίλη σου. Σίγουρα δείχνει μια γυναίκα της διπλανής πόρτας αλλά η διπλανή σου πόρτα ποτέ δε θα τη φιλοξενούσα.
Ένα δροσερό και πάντα επίκαιρο έργο για όλα εκείνα που τις γυναίκες απασχολούν. Ένα έργο για όλα εκείνα που οι άνδρες, επιτέλους, πρέπει να μάθουν. Ερμηνευμένο από μία ηθοποιό με πείρα και σκηνοθετημένο από έναν νέο που ζει και αντιλαμβάνεται τον κόσμο κάπως πιο κινηματογραφικά.

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Γιάννης Τσούκας
Ερμηνεία: Βάσια Βασιλείου

Κάθε Κυριακή στις 21.15

------------------------


ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

«Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ
Ο Σαίξπηρ ήταν ένας δημιουργούς του οποίου το ένστικτο και η ανεξάντλητη φαντασία, περιέγραψαν όσο κανείς τις ανθρώπινες αδυναμίες. Η πιο δημοφιλής κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα», ύστερα από μία επιτυχημένη χρονιά με sold out παραστάσεις σε Αθήνα, Πάτρα και Ναύπακτο και σε συνέχεια της μεγάλης ανταπόκρισης από εκπαιδευτικούς και παιδιά, συνεχίζει την πορεία της για 2η χρόνια, με κοινό τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους της φίλους από 9 έως 99 ετών.

Τα έργα του Σαίξπηρ, καλλιεργούν την φαντασία των παιδιών, διευρύνουν το λεξιλόγιό τους, οξύνουν την κρίση και την παρατηρητικότητά τους, αναπτύσσουν την συναισθηματική νοημοσύνη τους και βοηθούν στην δημιουργία μιας γέφυρας μεταξύ φανταστικού και πραγματικού που τόσο έχουν ανάγκη. Σε αυτό έρχονται να συμβάλλουν τα πολύχρωμα κοστούμια, τα φωτεινά σκηνικά, η ζωντανή μουσική και ο ποιητικός μα και παιχνιδιάρικος λόγος, βοηθώντας το παιδί να ξεπεράσει τον Σαίξπηρ του βιβλίου και να εμπνευστεί από τον Σαίξπηρ της σκηνής. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα τα παιδιά να φεύγουν από το θέατρο με ένα χαμόγελο, έχοντας συναντηθεί με ήρωες που κάθε παιδικό μυαλό μπορεί να πλάσει.
Συντελεστές:
Μετάφραση-Σκηνοθεσία: Νότης Παρασκευόπουλος
Κίνηση: Γιάννης Πολύζος
Παίζουν: Μανώλης Βαζαίος, Γιάννης Ιωάννου, Πάνος Καλαντζής, Μαρίνα Κουτρούμπα, Κωνσταντίνα Μαλτέζου, Νότης Παρασκευόπουλος, Άσπα Τζάνου

Κάθε Κυριακή στις 12.00

------------------------


«KARMAN» από τις «Φιγούρες & Κούκλες»
Το θέατρο Φιγούρες & Κούκλες, προσκαλεί τον καραγκιοζοπαίχτη Τάσο Κώνστα και τον εικαστικό Παντελή Μάκκα, να επαναπροσδιορίσουν την ιδέα του Θεάτρου Σκιών σήμερα. Ο Καραγκιόζης αλλάζει διάσταση -τόσο στο σενάριο όσο και στη φόρμα- και μας ξανασυστήνεται ως KARMAN.
«Βρισκόμαστε στο κάμποσες χιλιάδες κάμποσο...
Όλα είναι διαφορετικά... Ο κόσμος δεν υπάρχει...
Για την ακρίβεια υπάρχουν πολλοί κόσμοι...
Και ζει ο καθένας στον δικό του...!
KARMAN, ένας ήρωας από την εποχή της σκιάς, που έγινε Super Ήρωας!
Μαζί του: η Agly Woman, πιστή του σύντροφος, Super Ηρωίδα! Έχει επιβιώσει μαζί του όλα αυτά τα χρόνια! Τα Koll Boys, οι τρεις μικροί εξολοθρευτές! Και όλη του η παρέα σε νέες μορφές, νέους κόσμους και super περιπέτειες!

Συντελεστές:
Σενάριο-Ερμηνεία-Σύλληψη: Τάσος Κώνστας
Εικαστική Επιμέλεια-Βίντεο: Παντελής Μάκκας

Κάθε Σάββατο στις 18.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΘΕΑΤΡΟΥ  ΠΚ
Τηλ. 210 9011677
 Θέατρο ΠΚ (Κασομούλη 30, μετρό Νέος Κόσμος) 

Find us on fb  : / ΘΕΑΤΡΟ ΠΚ

Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Εν όψει των εορτών το Θέατρο ΠΚ παίρνει την πρωτοβουλία να διαθέσει εισιτήρια με μειωμένες, προνομιακές τιμές! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION