Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Από τις 18.00 το απόγευμα απόψε ξεκινάει η μεγάλη γιορτή για την επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας απ΄τον αξιότιμο Δήμαρχο Αθηναιών,κύριο Γιώργο Καμίνη!


Αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας

Σήμερα, Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 19.00 ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα δώσει στην πλατεία Συντάγματος τo σύνθημα για την επίσημη φωταγώγηση της πόλης. 

Η Big Band του Δήμου Αθηναίων μαζί με μια από τις πιο ξεχωριστές νέες τραγουδοποιούς, τη  Γιάννα Βασιλείου, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη, θασυνοδεύσουν με τις μελωδίες τους την εκδήλωση, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα που θα απλωθεί σε κάθε γειτονιά της πόλης.

Η μουσική θα απλωθεί στην πόλη από τις 18:00, όπου η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα ξεκινήσει από την πλατεία Καπνικαρέας με κατεύθυνση την πλατεία Συντάγματος για να υποδεχθεί τον κόσμο δημιουργώντας εορταστική ατμόσφαιρα.


Επιμέλεια  ρεπορτάζ :  Sigma Press Office  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Από τις 18.00 το απόγευμα απόψε ξεκινάει η μεγάλη γιορτή για την επίσημη φωταγώγηση της Αθήνας απ΄τον αξιότιμο Δήμαρχο Αθηναιών,κύριο Γιώργο Καμίνη! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION