Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

H Pay Pal ενώνει τις δυνάμεις με τη Sigma Media και σας ενημερώνει ...


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ – Η ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ


Παρόλο που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε μπει ακόμα σε εορταστικό κλίμα, αξίζει να δούμε με ποιον τρόπο ενδέχεται οι καταναλωτές να καταπλήξουν την βιομηχανία του e-commerce φέτος. Σύμφωνα με τις διεθνείς προβλέψεις της, η PayPal αναμένει τα ακόλουθα:

·         Η μεγαλύτερη εορταστική συναλλαγή μέσω κινητής συσκευής θα ξεπεράσει το ποσό των 64.000 δολαρίων.
·         Οι καταναλωτές θα ξοδέψουν τουλάχιστον 141 εκατομμύρια δολάρια σε ψηφιακές συνδρομές.
·         Την λεγόμενη Cyber Monday (Διαδικτυακή Δευτέρα) θα δαπανηθούν πάνω από 25.000 δολάρια σε συνολικό όγκο πληρωμών ανά δευτερόλεπτο έναντι των 10.900 δολαρίων σε μια συνηθισμένη ημέρα.

Αθήνα, Ελλάδα, 14 Νοεμβρίου 2016 – Λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την έναρξη της περιόδου με την μεγαλύτερη αγοραστική κίνηση της χρονιάς, οι αναλυτές της PayPal προβλέπουν ότι το 2016 δύναται να παρουσιάσει μία εντυπωσιακή άνθιση στο ηλεκτρονικό εμπόριο για την βιομηχανία e-trade.

Κατά τη διάρκεια της περιόδου των εορτών, ο κόσμος θα προβεί σε αυξημένο αριθμό αγορών: συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα γίνουν μέσω κινητών συσκευών. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της PayPal, η μεγαλύτερη συναλλαγή μέσω κινητής συσκευής κατά την περίοδο των Χριστουγέννων του 2016 θα ξεπεράσει το ποσό των 64.000 δολαρίων. Αύξηση για το mobile shoppingαναμένεται επίσης στην Ελλάδα: σύμφωνα με την έρευνα της PayPal και της GfK, το 66% των ενεργών χρηστών διαδικτύου χρησιμοποιεί ήδη κινητές συσκευές για να κάνει ηλεκτρονικές αγορές.

Την εσχάτως καθιερωμένη ‘Cyber Monday’ και μόνο, δηλαδή τη Δευτέρα αφιερωμένη στις online προσφορές ειδικά για προϊόντα τεχνολογίας (φέτος η ημέρα αυτή είναι στις 28 Νοεμβρίου), η PayPal αναμένει ότι ο όγκος των πληρωμών θα ξεπεράσει τα 25.000 δολάρια ανά δευτερόλεπτο. Συγκριτικά, η PayPal συνήθως καταγράφει όγκο πληρωμών της τάξης περίπου των 10.900 δολαρίων ανά δευτερόλεπτο τις κανονικές εργάσιμες ημέρες των καταστημάτων. Πέρυσι, η ‘Διαδικτυακή Δευτέρα΄ σημείωσε τον υψηλότερο αριθμό συναλλαγών που έγιναν σε μία και μόνο ημέρα στην ιστορία της PayPal, διεκπεραιώνοντας πάνω από 450πληρωμές το δευτερόλεπτο.

Με βάση τις προβλέψεις των ειδικών της PayPal, οι πλέον δημοφιλείς κατηγορίες για αγορές στις γιορτές του 2016 θα περιλαμβάνουν ηλεκτρονικά είδη, ένδυση και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Κατά τον μήνα Δεκέμβριο του 2016, η PayPal αναμένει επίσης τουλάχιστον 17 εκατομμύρια συναλλαγές P2P (μεταξύ ιδιωτών), σχετικές ειδικά με το μοίρασμα του κόστους για αγορά δώρων ή την μεταφορά χρημάτων μεταξύ φίλων και συγγενών.

Επιπλέον, μπορούμε να περιμένουμε ότι τα νούμερα για τη διαδικτυακή οικονομική ενίσχυση την περίοδο πριν από τα Χριστούγεννα δύνανται να είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα, λόγω της αυξημένης δημοτικότητας των online δωρεών. Αυτές που πραγματοποιήθηκαν το 2015 μέσω PayPal προς κοινωφελείς οργανισμούς ανήλθαν σε πάνω από 857 εκατομμύρια σε χρηματικά ποσά για 250.000 μη κερδοσκοπικούς συλλόγους και ιδρύματα, εμπλέκοντας πάνω από 7 εκατομμύρια χρήστες σε 183 αγορές. 45,8 εκατομμύρια δαπανήθηκαν με PayPal σε δωρεές την ημέρα #Giving Tuesday (Παγκόσμια Ημέρα Προσφοράς) το 2015. Η φιλανθρωπική αυτή κίνηση έφτασε μάλιστα στο Βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες, ως το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που έχει συλλεχθεί για αγαθοεργίες μέσα σε μόλις μία ημέρα. Η PayPal αναμένει να δει αύξηση στις δωρεές online και πάλι το 2016, και οι πληρωμές που θα υλοποιηθούν για φιλανθρωπικό σκοπό μέσω κινητών συσκευών θα αυξηθούν κατά 45%.

***

Σχετικά με την PayPal

Στην PayPal (Nasdaq:PYPL), βάζουμε τον άνθρωπο στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1998 και εμείς εξακολουθούμε να είμαστε στην πρώτη γραμμή της επανάστασης των ηλεκτρονικών πληρωμών. Η PayPal παρέχει στους ανθρώπους καλύτερους τρόπους διαχείρισης και μεταφοράς των χρημάτων τους, προσφέροντάς τους ταυτόχρονα τη δυνατότητα επιλογής και την ευελιξία για το πως μπορούν να στείλουν χρήματα, να πληρώσουν ή να πληρωθούν. Λειτουργούμε μια ανοιχτή, ασφαλή και ουδέτερη προς την τεχνολογία πλατφόρμα πληρωμών, την οποία χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις προκειμένου να συναλλάσσονται διαδικτυακά με τους πελάτες τους, σε καταστήματα, καθώς όλο και περισσότερο μέσω κινητών συσκευών. Το 2015, το 28% από τις 4,9 δισεκατομμύρια πληρωμές που διεκπεραιώσαμε, έγινε μέσω κινητών συσκευών. Διαθέτοντας 192 εκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς πελατών, η PayPal είναι μια αληθινά παγκόσμια πλατφόρμα πληρωμών, η οποία είναι διαθέσιμη σε πάνω από 200 αγορές, επιτρέποντας στους πελάτες να πληρώνονται σε τουλάχιστον 100 νομίσματα, να κάνουν αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους σε 56 νομίσματα και να διατηρούν λογαριασμούςPayPal σε 25 νομίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες για την PayPal, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.paypal.com/about. Για πληροφορίες οικονομικού περιεχομένου σχετικά με την PYPL επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://investor.paypal-corp.com.

                        Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: H Pay Pal ενώνει τις δυνάμεις με τη Sigma Media και σας ενημερώνει ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION