Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016

«Των Αγγέλων τα Μπουζούκια» έρχονται στη Sigma Media Group ...



Στων αγγέλων τα μπουζούκια οι γεύσεις συναντούν τη μουσική τους. Η διεύθυνση του καταστήματος ανήκει στο Μιχάλη Δημητριάδη ,ερμηνευτής του γνωστού τραγουδιού «Στων αγγέλων τα μπουζούκια», τίτλος που έδωσε το όνομά του στο εν λόγω μαγαζί.
Πρόκειται για ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, με εξαιρετική ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, μεζέδες και καλό κρασί. Όλα τα φαγητά παρασκευάζονται από μας, και δεν υπάρχει τίποτα προπαρασκευασμένο ή τυποποιημένο. Η ποιότητα της κουζίνας μας είναι εκείνη που μας κάνει να ξεχωρίζουμε.
Η ορχήστρα συνοδεύει κάθε Παρασκευή-Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι.
Το μουσικό πρόγραμμα περιλαμβάνει αξέχαστες ελληνικές επιτυχίες, μουσικές αναδρομές από το παρελθόν και ποιοτικά έντεχνα, λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. Η ορχήστρα καλύπτει όλα τα γούστα και τις μουσικές προτιμήσεις των πελατών μας. Την επιμέλεια της μουσικής ομάδας έχει αναλάβει ο σολίστ του μπουζουκιού, Μανώλης Μιχαλάκης, στο τραγούδι εκτός από το Μιχάλη Δημητριάδη είναι η Φαίη Μάτσου (με τη γνωστή επιτυχία Φίλα με- Ριφιφί) και η Ειρήνη Ραφαήλ , ενώ στο πιάνο-φωνή είναι ο Αλέξανδρος Σούτσος και στην κιθάρα-φωνή ο Δημήτρης Σάββας.

Η αίθουσα αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση κάνοντας σας να έχετε αξέχαστες αναμνήσεις από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σας όπως ο γάμος σας ή η βάπτιση του παιδιού σας.
Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 κοντά σας!

Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί!

Των Αγγέλων τα Μπουζούκια |Αγίου Αθανασίου 1, Άνοιξη | 2106219725, 2106219025 |www.aggelonmpouzoukia.gr

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: «Των Αγγέλων τα Μπουζούκια» έρχονται στη Sigma Media Group ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION