Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Παιδική Θεατρική Παράσταση με πολλή Μουσική ...«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ»

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΛΥΧΝΑΡΙΟΥ

Τέσσερα παιδιά από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου συναντιούνται σε μια μικρή όμορφη χώρα στο κέντρο της γης, στο σταυροδρόμι εκεί που συναντιούνται η Ανατολή με τη Δύση και ο Βορράς με το Νότο. Σε έναν τόπο φωτεινό γεμάτο μύθους νεράιδες και ξωτικά.

Μπορεί να μην μιλούν τη ίδια γλώσσα αλλά βρίσκουν ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνούν, μέσω της μουσικής, της παγκόσμιας γλώσσας. Κάθε παιδί παίζει και από ένα διαφορετικό μουσικό όργανο (βιολί, νέυ, κιθάρα και μουσική στάμνα). Μπορεί να μην μοιάζουν μεταξύ τους αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να γίνουν φίλοι. Αποφασίζουν να κάνουν μαζί ένα ταξίδι στην άκρη ενός ουράνιου τόξου και εκεί θα βρουν το θησαυρό που ψάχνουν. Εκεί στην άκρη του ουράνιου τόξου θα καταλάβουν ότι ο θησαυρός τους δεν είναι κάτι υλικό αλλά το ότι βρήκαν ο ένας τον άλλο, ότι βρήκαν έναν φίλο. Έναν φίλο που ήξεραν ότι θα ήταν δίπλα τους, θα τους έκανε να γελούν, να σκέφτονται. Θα έλυναν τα προβλήματα μαζί και θα ξεπερνούσαν τα εμπόδια ενωμένοι. Κάθε ένα είχε τα προτερήματα και τα ελαττώματά του αλλά μαζί ήξεραν ότι συμπλήρωναν ο ένας τον άλλο, ότι μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να απολαύσουν τις χαρές. Είχαν παρέα πια, δεν ήταν μόνοι. Ενωμένοι ήταν δυνατοί!

Μια ιστορία που μιλάει για τη συντροφικότητα, τη φιλία, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την αποδοχή, την κατανόηση και το σεβασμό στη διαφορετικότητα αλλά και για τη δύναμη της ομόνοιας.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης Μαξιμιλιανός Γκοντορόζα αναδεικνύει την ιστορία μοναδικά, συνδυάζοντας στοιχεία Θεάτρου Σκιών και σωματικού θεάτρου, δημιουργώντας έναν πολύχρωμο μαγικό κόσμο με αραβικά στοιχεία, λόγο, σκιές και πολλή μουσική, παρουσιάζοντας ένα θέαμα που εντυπωσιάζει και ενθουσιάζει.

Το τζίνι σας προσκαλεί σ’ ένα ταξίδι γεμάτο μουσική για να ανακαλύψουμε τον πραγματικό θησαυρό που κρύβεται στην άκρη ενός ουράνιου τόξου.


  ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Ιδέα & Κείμενο: Desarch Prd
Σκηνοθεσία: Μαξιμιλιανός Γκοντορόζα
Μουσική: Δημήτρης Ίσαρης
Σκηνικά: Ε.Καπαδουκάκη, Ε.Σταματάκη, 
Γ.Χατζόπουλος, Β.Χριστάκου & Α.Χαζάπης
Κοστούμια: Desarch Prd
Πρωταγωνιστούν:
Μαξιμιλιανός Γκοντορόζα
Ίρις Κανδρή
Λία Αγλαϊα Καράμπελα
Κωνσταντίνος Μακριδάκης
Μαριλένα Στεφανή
  Οργάνωση & Παραγωγή: Σήλια Μαυρομμάτη / Desarch Production
  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
  Η/ΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΜΗΝΗ: Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016
  ΩΡΑ: 15:30
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70’ χωρίς διάλειμμα
  ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Κανονικό 8€

   Μειωμένο 6€ (ισχύει για κατόχους κάρτας ΟΙΕΛΕ, ΟΑΕΔ και Πολυτέκτων,      για group 4 ατόμων και ΑΜΕΑ)

  Επιμέλεια   ρεπορτάζ :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Παιδική Θεατρική Παράσταση με πολλή Μουσική ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION