Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Στην τηλεοπτική εκπομπή ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ , της εξαιρετικής δημοσιογράφου Άννας Νικολαίδη με Παγκόσμια προβολή , η Πρόεδρος της Sigma Media Group Σοφία Στάμου , για να μιλήσει για τις εκπομπές Action In Greece και το The Santorini Project !








Η δική  μας  αγαπημένη  Πρόεδρος  και  η ψυχή  της  Sigma Group , Σοφία Στάμου προσκλήθηκε  απ΄την δημοσιογραφική ομάδα  της  γνωστής και πρωτοκλασσάτης εκπομπής  ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ  και  βγαίνει  στον  τηλεοπτικό αέρα του sbc αυτή  την Πέμπτη , 14 Ιουλίου στις  21.00  το  βράδυ !

Εκεί  θα μιλήσει για όλες  τις  δικές  της προσωπικές  διακρίσεις και βραβεύσεις στην  γνωστή δημοσιογράφο Άννα Νικολαίδη και θα προβάλλει  τις  Παγκόσμιες  εκπομπές Action  In  Greece -  υπό την  Αιγίδα  του  Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού ... που θα παρουσιάσουν  την Ελλάδα  στο εξωτερικό και  θα  διαφυλάξουν  δυναμικά το όνομα της χώρας μας , 
στέλνοντας  δυνατά μηνύματα !

Η Σοφία Στάμου , ως  δυνατή  πρωτεργάτης  κι εμπνεύστρια  όλων  των  σημαντικών ιδεών  της  Sigma Group αναλύει , επεξεργάζεται ,δηλώνει κι αποτυπώνει όλο το έργο  της  Sigma σε μια συνέντευξη  που αφορά όλους  τους Έλληνες .





                                  Άννα Νικολαίδη 

Συγγραφέας , δημοσιογράφος , ερευνήτρια   και επιτυχημένη παρουσιάστρια , η Άννα Νικολαίδη ,δημιούργησε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το βιβλίο της από τις εκδόσεις Λιβάνη με τίτλο ‘’ ‘’Το ηθικό υπόβαθρο της ΕΚΕ στις ΜΚΟ και τα γραφεία της ΄Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα’’, (ήταν η διπλωματική της εργασία στο ΜΔΕ Φιλοσοφίας ΕΚΠΑ ειδίκευση Ηθική) , το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα ως e-book σε όλα τα ψηφιακά βιβλιοπωλεία της Ελλάδας. Προχώρησε δε σε οπτικοποίησή του σε ντοκυμαντέρ με τίτλο ‘’Μετανάστες, εθελοντισμός, προσφορά’’ με επιτυχία.

Σε δεύτερη φάση δημιούργησε πάντα σε συνεργασία με τη ΜΙΧ PRODUCTIONS το Μιχαήλ Μαυρομούστακο, και τη σεναριογράφο Δώρα Μαδαρού το δεύτερο ντοκιμαντέρ της με τίτλο ‘’ Η νόσος της οικονομικής λιτότητας-φτώχεια’’. Συνεντεύξεις σε τηλεοπτικά κανάλια, ραδιοφωνικές συνεντεύξεις, καταχωρήσεις σε περιοδικά αλλά και σε γνωστά web site συνθέτουν την έκταση και διάδοση των ιδεών και των ντοκιμαντέρ της. Ταυτόχρονα με αυτές της τις δραστηριότητες, δεν σταματά να συγγράφει το διδακτορικό της, να βοηθά εθελοντικά σε διάφορες ΜΚΟ στις οποίες ανήκει ,να ψάχνει νέες ιδέες και να κάνει παρεμβάσεις όπου απαιτείται και μπορεί ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και την ιδιότητά της ως υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ. η Άννα Νικολαΐδη κάνει ένα ακόμα επαγγελματικό βήμα στον χώρο της τηλεόρασης αυτή τη φορά.

Η ίδια έχοντας μαζί της μια ομάδα εξαιρετικών και ταλαντούχων ανθρώπων, είναι η οικοδέσποινα της νέας εκπομπής «Ανάδειξέ το» που προβάλλεται στο επιχειρηματικό κανάλι SBC.  Είναι  υποψήφια διδάκτωρ φιλοσοφίας ΕΚΠΑ και μαζί με την δημοσιογράφο και επικοινωνιολόγο Ρούλα Σκουρογιάννη, μας ενημερώνει, μας ψυχαγωγεί αλλά και μας προβληματίζει μέσα από το «Ανάδειξέ το» αναδεικνύοντας την προσωπικότητα και το ύφος του κάθε συγγραφέα, επιστήμονα, φιλοσόφου ,  ιατρού  και  επιχειρηματία αντίστοιχα. Τη σκηνοθεσία της εκπομπής υπογράφει ο πολυβραβευμένος Μιχαήλ Μαυρομούστακος.





ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ"

Πρόκειται για ένα πολιτιστικό, πολυθεματικό magazino που έχει ως στόχο να αναδείξει ανθρώπους & εταιρείες που ζουν και δημιουργούν στην Ελλάδα. 
Θα μπορούσε κανείς να πει πως η φιλοσοφία της εκπομπής είναι  να "αναδεικνύει".   
Υγεία ,λογοτεχνία, εικαστικά,  φιλοσοφία, επιχειρηματικότητα & τουρισμό .

 Η εκπομπή μέχρι τώρα  προβάλλεται για δεύτερη συνεχή χρονιά σε πρώτη προβολή από το κανάλι SBC, κάθε Τρίτη στις 21:00 . 

Στη συνέχεια προωθείται στα επαρχιακά κανάλια: Channel 4u Κρήτης, Κρήτη TV, Acheloos TV Aγρινίου,  Syros TV,  Εlectra TV Πελοποννήσου, Γνώμη TV Θεσσαλονίκης, Αλήθεια TV Βορείου Αιγαίου, Star Λαμίας, και στο Κανάλι 6 στη Θράκη. 

Επιπλέον, προβάλλεται από το κανάλι Hellenic TV London και μέσω αυτού του δικτύου σε 123 τις χώρες, ενώ μέσω του New Greek TV προβάλλεται και σε Αμερική και Καναδά.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Στην τηλεοπτική εκπομπή ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ , της εξαιρετικής δημοσιογράφου Άννας Νικολαίδη με Παγκόσμια προβολή , η Πρόεδρος της Sigma Media Group Σοφία Στάμου , για να μιλήσει για τις εκπομπές Action In Greece και το The Santorini Project ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION