Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ο σημαντικός εκπρόσωπος της μόδας , Θοδωρής Τρανούλης διδάσκει την τέχνη του σε νέους ανθρώπους !

Ο Θεόδωρος Τρανούλης σας ανακοινώνει με χαρά τη νέα του συνεργασία με το ΙΙΕΚ Ένωση! Γίνε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ & ΦΩΤΟΜΟΝΤΕΛΟ! 

Το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα πρόγραμμα με αναγνωρισμένο πτυχίο. 

Με την πολυετή πείρα του και τις αναρίθμητες επιτυχίες του σε Ελλάδα και εξωτερικό, εκείνος και το team του θα επιμελείται και θα καθοδηγεί κάθε βήμα των σπουδαστών. Θα τους μάθει όλα τα μυστικά που κάνουν ένα μοντέλο να ξεχωρίζει...Από το στήσιμο για φωτογράφηση, το κλασικό και εναλλακτικό catwalk, το τηλεοπτικό γύρισμα, μέχρι τη προσωπική φροντίδα και τις Δημόσιες Σχέσεις... Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κορίτσια και αγόρια, ανεξαρτήτου ηλικίας. 


Ακόμα, ο Θεόδωρος Τρανούλης αναλαμβάνει και το τμήμα του Σχεδίου Μόδας και συγκεκριμένα το πρόγραμμα ΙΕΚ, ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ & ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ – ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ μεταφέροντας και σε αυτόν τον τομέα την εμπειρία του και τις πολύτιμες γνώσεις του. Όλα αυτά σε συνεργασία με τα πιο φημισμένα πρακτορεία μοντέλων στην Ελλάδα και το εξωτερικό! Δυνατότητα Υποτροφίας στο Εξωτερικό για τους αριστούχους !

                 Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο σημαντικός εκπρόσωπος της μόδας , Θοδωρής Τρανούλης διδάσκει την τέχνη του σε νέους ανθρώπους ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION