Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Σ' ' έναν εξαιρετικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας , με δώρο 4 υποτροφίες από το www.ifocus.gr και τις "Διαδρομές" Σεμινάρια Φωτογραφίας , σας ταξιδεύει καλλιτεχνικά η Sigma Media Group !!!



Το iFocus.gr σε συνεργασία με τη φωτογραφική ομάδα "Διαδρομές", διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας, με έπαθλο 4 υποτροφίες για το έτος 2016-17

Τι πρέπει να κάνεις
Στείλτε μας 4 καινούριες φωτογραφίες ή διαλέξτε κάποιες από αυτές που ήδη έχετε, και στείλτε τες  μας στο info@ifocus.gr με θέμα "Διαγωνισμός Φωτογραφίας", μαζί με τα προσωπικά στοιχεία σας για επικοινωνία.
H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου.
Τι κερδίζετε
4 τυχερές/οί θα κερδίσουν 2 ολόκληρες (100%) και 2 μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της φωτογραφικής ομάδας «Διαδρομές», για το έτος 2016-17.
Τα σεμινάρια ξεκινάνε στις 3 Οκτωβρίου 2016.

Επίσης, οι 4 τυχεροί με επιπλέον 10 άτομα θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά τους μέσα από τη στήλη Trust Me I Am A Photographer, του iFocus.gr.

Όροι Συμμετοχής & Αναλυτικές Πληροφορίες 



Καλή Επιτυχία !

www.ifocus.gr 

www.diadromeseminars.gr

https://www.facebook.com/ifocus.gr

https://www.facebook.com/diadromeseminars

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office






  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Σ' ' έναν εξαιρετικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας , με δώρο 4 υποτροφίες από το www.ifocus.gr και τις "Διαδρομές" Σεμινάρια Φωτογραφίας , σας ταξιδεύει καλλιτεχνικά η Sigma Media Group !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION