Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

"Double visage à l'extrême" !


"Double visage à l'extrême" με την Pavlina Styl στο Faust
την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Η περφόρμερ Παυλίνα Στυλιανού με το τζαζ κουιντέτο της, επιστρέφουν την Τετάρτη 8 Ιουνίου, για μια βραδιά στην πιο ατμοσφαιρική σκηνή της πόλης, στο Faust, για να μας παρασύρουν στην μουσική γλώσσα των παθών του έρωτα και της διαφθοράς, με την παράσταση «Double visage à l'extrême».

Μέσα από ακούσματα της Μπέλ Επόκ και του μεσοπολεμικού Βερολίνου, φθάνοντας στο Dark Cabaret του σήμερα, οι θεατές θα ταξιδέψουν με swing-cabaret, tango και valse με jazz στοιχεία και διασκευές μέχρι η ψυχή τους να επιστρέψει ξανά στην φανταστική χώρα της επιθυμίας για να χορέψει μαζί με τους J. Brel, Ε. Piaf, Μ. Dietrich, Κ. Weill, C. Porter, J. Kander, Σ. Κραουνάκη κ.α.

Το ανέφικτο του έρωτα, τα άκρα, ο πόνος, η προδοσία, το απαγορευμένο … μια περιπλάνηση στιγμών και αναμνήσεων που χάραξαν την ψυχή μας, σε μια αισθαντική βραδιά γεμάτη από τα ηχοχρώματα των πλήκτρων, του σαξοφώνου, της κιθάρας, του κοντραμπάσου, και των ντράμς, με την φωνή της Παυλίνας Στυλιανού.
Συντελεστές : Παυλίνα Στυλιανού/Pavlina Styl: φωνή Mάνος Κιτσικόπουλος : πιάνο Δημήτρης Καραγιάννης: σαξόφωνο Παναγιώτης Καψαμπέλης : κιθάρα
Αντώνης Αρβανίτης: κοντραμπάσο Σεραφείμ Τουρίκας: ντραμς
Επιμέλεια παραγωγής : Παυλίνα Στυλιανού Facebook page: https://www.facebook.com/Παυλίνα-Στυλιανού-Pavlina-Styl-471372359699429/timeline/

Παράσταση:

"Double visage à l'extrême"
Swing – Cabaret Live

Στο Faust Bar-Theater-Arts
Διεύθυνση: Καλαμιώτου 11 και Αθηναΐδος 12, 10560 Αθήνα

Ημέρα: Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Ώρα έναρξης: 22:00

Πληροφορίες – Κρατήσεις: FAUST - τηλ. 2103234095 –email: info@faust.gr

Είσοδος ελεύθερη


Ευχαριστούμε την κυρία Αλίκη Δανάλη για την επικοινωνία και την προβολή της παράστασης

Επιμέλεια   ρεπορτάζ  : Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: "Double visage à l'extrême" ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION