Κυριακή 12 Ιουνίου 2016

Μια τεράστια επιτυχία απ΄τον διάσημο συγγραφέα Costantino Sali , υπό την Αιγίδα το Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group ...


 Ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων, η Μπάγια Αντωνοπούλου , Παρουσιάστρια του ANT1, η τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη, η Cosmina Furchi Gliatas, Συγγραφέας – Παρουσιάστρια   και ο συγγραφέας Costantino Salis
ΙΔΡΥΜΑ  ΑΓΙΩΝ 

Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων , ο Ελληνοιταλός συγγραφέας Costantino Salis παρουσίασε μέσα από μια Μουσικοθεατρική Παράσταση το νέο του μυθιστόρημα ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ (Εκδόσεις ΟΣΤΡΙΑ) στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας. Για το βιβλίο μίλησε ο Ιωάννης Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων , Συλλόγων & Κέντρων της UNESCO (WFCA) για την Ευρώπη και τη Βόρειο Αμερική και ο συγγραφέας του βιβλίου Costantino Salis. Το μυθιστόρημα ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ θα ανέβει σε θεατρική διασκευή σε κεντρική Θεατρική Σκηνή της Αθήνας.
Την εκδήλωση παρουσίασαν : η Μπάγια Αντωνοπούλου , Παρουσιάστρια του ANT1 και η ιταλίδα συγγραφέας και δημοσιογράφος Cosmina Furchi Gliatas.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε έκθεση εικαστικών με την συμμετοχή ζωγράφων - μελών του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών Ηλιούπολη (Το Εργαστήρι).

Στο μουσικό μέρος του προγράμματος συμμετείχαν: ο Βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης που συνόδεψε στο πιάνο ο αγαπημένος πιανίστας των κλασικών Φρίξος - Διονύσιος Μόρτζος, η τραγουδίστρια Βάλια Τσιργιώτη που συνόδεψε στο πιάνο ο γνωστός πιανίστας Σπύρος Παγιάτης και η Κωνσταντίνα Πουτκάρη που συνόδεψε στο πιάνο ο μαέστρος Προκόπης Κωττάκης. Ο συγγραφέας Costantino Salis ερμήνευσε σε ντουέτο με την Κωνσταντίνα Πουτκάρη το τραγούδι DOPPIE VITE που κυκλοφορεί σε ένα digital single και είναι επιτυχία σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής. 

Τη μουσική έχει γράψει ο διάσημος ιταλός συνθέτης και μαέστρος Giacomo Simonelli και του στίχους ο Costantino Salis.

Ο ηθοποιός Μιχαήλ Γιαννικάκης ερμήνευσε ένα μονόλογο απο το θεατρικό έργο ΙΔΡΥΜΑ ΑΓΙΩΝ. Το κοινό χειροκρότησε με ενθουσιασμό τους
συντελεστές της Μουσικοθεατρικής Παράστασης, στην οποία παρευρέθηκαν πολλές προσωπικότητες : Ο ιδιοκτήτης και διευθυντής της εταιρείας Qualisound, Ανδρέας Αθανασίου, ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Λενός, ο εκδότης Αλέξανδρος Δεσσύλας, , ο χρυσοχόος Γιώργος Ζολώτας ............την εκδήλωση επίσης παρακολούθησαν πολλοί ιταλοί και ιταλίδες. 

Η εκδήλωση έγινε με την υποστήριξη του Δημου Νίκαιας και υπό την αιγίδα του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, του COMITES GRECIA (Ένωση Ιταλών Εξωτερικού), Σ.Ε.Π.Ι (Σύνδεσμος Επιστημόνων Πανεπιστημίων Ιταλίας) Η εκδήλωση θα επαναληφθεί με την συμμετοχή και άλλων γνωστών Καλλιτεχνών στις 13 Ιουνίου , ημέρα Δευτέρα και ώρα 19 : 30 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (Αμφιθέατρο Αντώνης Τρίτσης), Ακαδημίας 50. 

Και στις 29 Ιουνίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:30 στην Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, Καραολή Δημητρίου & Φίλωνος 29

            


                   Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια τεράστια επιτυχία απ΄τον διάσημο συγγραφέα Costantino Sali , υπό την Αιγίδα το Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων και χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media Group ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION