Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Μια δυνατή πρόσκληση - ακολουθεί μια σημαντική βραδιά ... με μεγάλες υποσχέσεις !


Μια ετερόκλητη παρέα, που όλο αυτό το διάστημα της “κρίσης”, σκάρωνε τραγούδια με σκωπτική και σατυρική διάθεση για όλα αυτά τα πρωτόγνωρα, τα παράταιρα και τα παράξενα που ζήσαμε και ζούμε. Μια ετερόκλητη παρέα με μοναδικό κοινό, το χρέος. 
Χρέος προς το κράτος, τις τράπεζες, τους γονείς τους, τα παιδιά τους ή τον δάσκαλό του ο καθένας, δεν έχει σημασία. 
Μια ετερόκλητη παρέα από επαγγελματίες όπως ο Βαγγέλης Δεληκούρας από τα Παιδιά απ' την Πάτρα, ο Δημήτρης Ζμπέκος από τους Ζιγκ Ζαγκ, ο Βασίλης Κορδάτος από τους Παίδες εν τάξει, ο Γιώργος Δημητριάδης χωρίς τους Μικρούς Ήρωες, ο Άθως Δανέλλης γνωστός καραγκιοζοπαίχτης, ο Κώστας Δουμουλιάκας, η Νόνα Βουδούρη, ο Κώστας Τρουμπούκης, ο Δημήτρης Σάββας και ο Λάζαρος Ραζής και ερασιτέχνες όπως ο Σταμάτης Πανταζόπουλος, ο Θανάσης Καμάς και ο Αντρέας Γαλανάκης. 
Τα τραγούδια ήταν έτοιμα από καιρό αλλά κάποια στιγμή τα παιδιά φοβήθηκαν μήπως στ' αλήθεια έρθει η “Ανάπτυξη”. Τώρα που σιγουρευτήκαμε όλοι ότι τίποτα δεν θ' αλλάξει μου είπαν : “Βγάλτο”. Το έβγαλα λοιπόν, με την ελπίδα ότι θα λειτουργήσει “λυτρωτικά” και δεν θα ξύσει τις πληγές που έχουμε πια όλοι μας από την τραγική μας κατάσταση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ και η Protasis Music σας καλούν την Τρίτη 5 Ιουλίου και ώρα 21.30 στο δροσερό αίθριο του Art Polis café (ΣΤΟΑ ΒΙΒΛΙΟΥ) στην επίσημη παρουσίαση του δίσκου «ΟΙ ΧΡΕΟΦΕΙΛΕΤΕΣ».
Ο καραγκιοζοπαίχτης Άθως Δανέλλης με το θέατρο σκιών του, θα παρουσιάσει το τραγούδι του «Οι Μανατζαραίοι»
Θα μιλήσει ο στιχουργός των τραγουδιών Σταμάτης Πανταζόπουλος, ενώ προσκεκλημένοι είναι και εκπρόσωποι των τραπεζών που θα μας ενημερώσουν για την πορεία των δανείων και οφειλών μας..!!

Το πρόγραμμα παρουσιάζει ο μοναδικός Βασίλης Χατζηιακώβου. Θα ακολουθήσει γλέντι με τα τραγούδια του δίσκου και όχι μόνο…

Η είσοδος είναι ελεύθερη… για την έξοδο δεν εγγυόμαστε..


Πληροφορίες
Ίρια Κατσαντώνη 6932077374
Μαρία Μαθιουδάκη 2103608040


Οι Μανατζαραίοι
Ερμηνεύει ο Άθως Δανέλλης
Μουσική: Δημήτρης Σάββας
            

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μια δυνατή πρόσκληση - ακολουθεί μια σημαντική βραδιά ... με μεγάλες υποσχέσεις ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION