Τρίτη 24 Μαΐου 2016

Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αθήνας - Business & Professional Women Athens προσκαλεί δυναμικά όλες τις γυναίκες του κόσμου , με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media !


Εκδήλωση Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αθήνας (ΟΓΕΕ) – Business & Professional Women (BPW) Athens


Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών (Ο.Γ.Ε.Ε.) Αθήνας, μέλος του διεθνούς δικτύου BPW (Business Professional Women) Europe & BPW International, η πρόεδρός του Ιωάννα Λαγουμίδου και τα μέλη του, υποδέχονται τα μέλη του ομόλογου Οργανισμού της Battipaglia Νοτίου Ιταλίας και μέλη της Ομοσπονδίας BPW Italy σε μια κοινή εκδήλωση πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανταλλαγής.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 6.30 μμ στο ξενοδοχειο Golden Age Hotel (Λεωφ. Μιχαλακοπούλου αρ. 57, Αθήνα).

Η οικονομική κρίση έφερε σημαντικές ανακατατάξεις στον επιχειρηματικό στίβο στη χώρα μας. Η δημιουργία όμως σχέσεων μεταξύ επαγγελματιών και επιχειρηματιών από διαφορετικά κράτη, αποτελεί το αντίδοτο στην κρίση, φέρνει γνώση, δύναμη και ανάπτυξη, δημιουργώντας την ίδια στιγμή νέες ευκαιρίες για το γυναικείο επιχειρείν. Θα φωτιστούν στην εκδήλωση αυτή τόσο οι, από τα αρχαία χρόνια, εμπορικές σχέσεις των δύο χωρών με την ευκαιρία του κοινού μας προϊόντος, της ελιάς και του λαδιού, όσο και τα κοινά πολιτιστικά στοιχεία μεταξύ των μελών των οργανισμών μας –Ελλάδας και Ιταλίας.

Θα ακολουθήσει η τελετή διδυμοποίησης μεταξύ των Οργανισμών των δύο χωρών η οποία και θα ολοκληρωθεί με ένα επίσημο δείπνο.

Η είσοδος μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν επικοινωνίας.
e-mail: ioanna.lagoumidou@gmail.com
Business Professional Women-BPW Athens


Λίγα λόγια για τον Ο.Γ.Ε.Ε. Αθήνας (Business & Professional Women – BPW – Athens)
Ο Ο.Γ.Ε.Ε. Αθήνας, είναι μια ένωση γυναικών επιχειρηματιών και επαγγελματιών με σκοπό να εμπνεύσει, να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να ενδυναμώσει τα μέλη του. Ο Ο.Γ.Ε.Ε. στοχεύει επίσης να φέρει σε επαφή γυναίκες που επιχειρούν ή βρίσκονται με κάθε μορφής εργασιακή σχέση, μέσα στην αγορά εργασίας, να τις καθοδηγήσει σε σωστές αποφάσεις και σωστές πρακτικές και ακόμα να παρέμβει στους θεσμούς, ώστε η νομοθεσία να μην αγνοεί τα δικαιώματα των γυναικών και να δίδεται κάθε λογής υποστήριξη στις γυναίκες επιχειρηματίες και επαγγελματίες. Δεδομένου ότι αποτελεί μέλος της πανευρωπαϊκής Ενωσης BPW Europe, και της αντίστοιχης διεθνούς BPW International, δίνει την ευκαιρία στα μέλη του για δικτύωση, συνεργασίες και επαγγελματική προώθηση σε ένα παγκόσμιο δίκτυο με πολλές χιλιάδες μέλη, για την βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς τους και του επαγγελματικού τους προφίλ.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στη νέα ιστοσελίδα του Οργανισμού μας www.bpw-athens.gr

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Οργανισμός Γυναικών Επιχειρηματιών και Επαγγελματιών Αθήνας - Business & Professional Women Athens προσκαλεί δυναμικά όλες τις γυναίκες του κόσμου , με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION