Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ολοταχώς προς τις αγορές της Ασίας , της Ευρώπης και της Αμερικής απ΄ το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media !

COLLECTOR'S EXPO 2016 11/12 JUNE 2016 SEF STADIUM NEO FALIRO-PIRAEUS-GREECE 
CLASSIC CAR-MOTONEW AND SECOND HAND BRAND WATCHESFINE ART-ANTIQUESBOOKS-POSTCARDS-STAMPS-COINS-PHOTOSVINTAGE TOYS AND COMICS
VINYL AND MUSIC OBJECTS
Σας καλωσορίζουμε στην πρώτη μεγάλη  έκθεση για συλλέκτες που θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ 11-12 ΙΟΥΝΙΟΥ.2016.
Η θεματολογία της έκθεσης είναι μεγάλη και αφορά παντός είδους συλλέκτες που θα μπορέσουν να δουν,να αγοράσουν,να πουλήσουν και να ανταλλάξουν αντικείμενα εμπλουτίζοντας έτσι τις συλλογές τους.
Κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες,επώνυμα ρολόγια,έργα τέχνης και αντίκες και πολλές άλλες συλλογές μικρής και μεγαλύτερης αξίας θα παρουσιαστούν από τους εκθέτες μας στο ΣΕΦ σε έναν φιλόξενο χώρο 4000 τ.μ.
Θα πραγματοποιηθούν πολλές κληρώσεις και ιδιαίτερα συλλεκτικά δώρα από τους εκθέτες περιμένουν τους τυχερούς επισκέπτες!

Η εταιρεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΡΟΣ Λ. & ΣΙΑ ΕΕ δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου και της ναυτιλίας από το 1993. 
Έχει συμμετάσχει ως εκθέτης σε πάνω από 100 εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επισκεφτεί πάνω από 500 εκθέσεις κυρίως στην Ευρώπη και την Ασία.
Η έκθεση COLLECTOR’S EXPO δημιουργήθηκε με σκοπό να συγκεντρώσει όλους τους επαγγελματίες που ασχολούνται με την εμπορία αλλά και την συντήρηση συλλεκτικών αντικειμένων σε ένα χώρο όπου οι εκθέτες και επισκέπτες να έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν, να πουλήσουν ή να ανταλλάξουν συλλεκτικά αντικείμενα.
Στόχος της έκθεσης COLLECTOR’S EXPO είναι να δώσει την ευκαιρία στον Έλληνα συλλέκτη να έρθει σε επικοινωνία όχι μόνο με τους Έλληνες ενδιαφερόμενους αλλά και με του εξωτερικού με αγοραστές κυρίως από την Ασία, την Ευρώπη και την Αμερική.

                 Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ολοταχώς προς τις αγορές της Ασίας , της Ευρώπης και της Αμερικής απ΄ το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με χορηγό επικοινωνίας τη Sigma Media ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION