Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Ομαδική έκθεση ταλαντούχων εικαστικών ... υπό την διοργάνωση του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων !


Μια ακόμη Εικαστική Συμμαχία, πραγματοποιείται από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι», σε συνεργασία με τους Πολυχώρους Γεύσεων ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ (Συγγρού 100- απέναντι από το Φιξ), στα πλαίσια της Συμμαχίας Πολιτισμού. 

Τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 και ώρα 20.00μ.μ. με ελεύθερο θέμα. «Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και η Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ», ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους Πολυχώρους Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ», και συνεχίζουν να παρουσιάζουν εκθέσεις, με ελεύθερη είσοδο για το ευρύ κοινό, ώστε το κοινό να γίνεται αρωγός της Τέχνης και να γνωρίζει νέους δημιουργούς, τόνισαν ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νομού Πειραιώς και Νήσων και Μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων Συλλόγων Κέντρων UNESCO (WFUCA), για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το Εργαστήρι» κ. Στέλιος Μαρούλης και ο ιδιοκτήτης των Πολυχώρων Γεύσεων «ΔΕΛΗΟΛΑΝΗΣ», κ. Γιώργος Δεληολάνης. 

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Πέμπτη 21 Απριλίου 2016. Ώρες Λειτουργίας : 24 ώρες - ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 210- 4110678, 210-4179797, του Ομίλου, καθημερινά 14.00 μ.μ. -21.00 μ.μ.

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ομαδική έκθεση ταλαντούχων εικαστικών ... υπό την διοργάνωση του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION