Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Η εταιρεία Δαβούτης κι η Sigma συμπράττουν και δημιουργούν εξαιρετικές εκπομπές μαγειρικής , δίνοντας σας την καλύτερη ποιότητα κρέατος και μοναδικές ιδέες !

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, με σεβασμό τις διατροφικές του ανάγκες και στη συνεχή αναζήτηση της επιλεγμένης ποιότητας, η εταιρεία ΔΑΒΟΥΤΗΣ Α.Ε., κυριαρχεί στον κλάδο της Εμπορίας & Επεξεργασίας Κρεάτων πλέον των 50 ετών.  

Παράδοση μισού αιώνα                                                                                           Η Εταιρεία  Δαβούτης  έχει θέσει  σαν  στόχο της μόνο την κορυφή, προσαρμοσμένη στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών, που επιμελώς φροντίζει να ικανοποιεί. Αυτό είναι και το κυρίαρχο στοιχείο που την κάνει να απολαμβάνει τον τίτλο της επιτυχημένης επιχείρησης.

Άρωμα

Το μοσχαράκι Ωμεγα 3 αποτέλεσε αντικείμενο διετούς καινοτόμου ερευνητικού προγράμματος της επιτροπής Ερευνών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Λιανική

Σε έναν μοντέρνο και καλαίσθητο χώρο 400τ.μ., το τμήμα διάθεσης λιανικής πώλησης, προσφέρει στους καταναλωτές φρεσκότατα προιόντα που προέρχονται απ’ ευθείας από τη παραγωγή.

Χονδρική

Το προσωπικό της εταιρίας ΔΑΒΟΥΤΗΣ Α.Ε., διαθέτει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση σε αυτό που κάνει. Τα άτομα που το απαρτίζουν διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα.

Μεταφορές

Η εταιρεία Δαβούτης Α.Ε. σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους της Ευρώπης θέτει ως στόχο την ταχύτερη και ασφαλέστερη μεταφορά κρεάτων μέσα από ένα ιδιόκτητο δίκτυο μεταφορών.
Η εταιρεία Δαβούτης Α. Ε. είναι ευαισθητοποιημένη όσον αφορά τα προβλήματα του κοινωνικού συνόλου και επιλέγει να δράσει υπέρ των παιδιών μεταδίδοντας το μήνυμα του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού» και στηρίζει τον αγώνα προστασίας των δικαιωμάτων του παιδιού προμηθεύοντας τα σπίτια του οργανισμού με δικά της προϊόντα. Η Δαβούτης Α.Ε. βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και συνεισφέρει στον αγώνα για την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών όχι μόνο στα λόγια αλλά και στην πράξη.
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η εταιρεία Δαβούτης κι η Sigma συμπράττουν και δημιουργούν εξαιρετικές εκπομπές μαγειρικής , δίνοντας σας την καλύτερη ποιότητα κρέατος και μοναδικές ιδέες ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION