Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Συγχαρητήρια Θέατρο Αλκμήνη !



Η Κερκυραϊκή Ένωση Πειραιά για τα φετινά βραβεία σε καταξιωμένες Προσωπικότητες
Θρίαμβος και οργάνωση με ευρωπαϊκές προδιαγραφές ήταν η απονομή τον καταξιωμένων πλέον βραβείων Προσωπικότητες που έγινε στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο αίθουσα τελετών του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Σε κλίμα συγκίνησης και χαράς από τα τιμώμενα πρόσωπα, παρέλαβαν το βραβείο τους.
Τιμήθηκαν με την σειρά που παρέλαβαν το βραβείο τους:

ΚΡΥΦΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:
Με το κρυφό βραβείο τιμήθηκε το μικρό θέατρο ‘’Αλκμήνη’’ για την δημιουργία πολιτισμού που δημιουργεί με τις δυο σκηνές που διαθέτει και τις αίθουσες τέχνης με τις εκθέσεις ζωγραφικής, μουσικές βραδιές και χώρου που έχει. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης του θεάτρου και ηθοποιός Μανώλης Ιωνάς, το βραβείο παρέδωσε ο Μιχάλης Κόκκινος, Γενικός Δ/ντής της Γενικής Γραμματείας Αποδήμου Ελληνισμού.

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ:
Το βραβείο στον Ιατρό Νικόλαο Βλαχάκο για την αφιλοκερδή πρόσφορα του στον άνθρωπο απένειμε ο Ιατρός και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Αλέξανδρος Τζεφεράκος που εκπροσώπησε και το γυναικολογικό νοσοκομείο ΡΕΑ.

ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ:
Το βραβείο στον π. υπουργό και δήμαρχο Πειραιά, Ανδρέα Ανδριανόπουλο για την συγγραφή του βιβλίου του ‘’Η οργή του Ισλάμ και οι φανατικοί της Τζιχαντ‘’ απένειμαν ο Αντιεισαγγελέας Αριού Πάγου και Συγγραφέας, Νικόλαος Τσέγγας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γιώργος Σταματόγιαννης.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ:
Το βραβείο στον ηθοποιό Κώστα Κόκλα για της τηλεοπτικές και θεατρικές επιτυχίες που είχε το 2015, απένειμε ο Ιδιοκτήτης του σχολικού οργανισμού ΠΡΑΞΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ, Βασίλης Αντωνιάδης και το δίπλωμα το μέλος της εθνικής αντιπροσωπείας στην ευρωπαϊκή επιτροπή και π. Γενικός Γραμματέας Αιγαίου, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδων.

ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ:
Το βραβείο στην Βουλευτή και π. υπουργό Ντόρα Μπακογιάννη για την πρόσφορα της στην πολιτική και στην τοπική αυτοδιοίκηση το βραβείο της απένειμε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργο Πατούλη και το δίπλωμα ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ:
Το βραβείο στον Σκηνοθέτη τον διεθνών επιτυχιών στον κινηματογράφο, Γιάννη Σμαραγδή απένειμε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και το δίπλωμα η Αντιδήμαρχος οικονομικών του δήμου Πειραιά, Νάνα Γλύκα – Χαρβαλάκου.

ΘΕΑΤΡΟΥ:
Το βραβείο στην Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ηθοποιό, Άννα Βαγενά για την πρόσφορα της στον πολιτισμό, απένειμε ο Θεατρικός επιχειρηματίας της Adam Productions και του θεάτρου Badminton, Μιχάλης Αδάμ.

ΕΚΤΩΡΑ ΓΙΑΛΟΨΟΥ:
Στον Στρατηγό και πρόεδρο της Στρατιωτικής Επιτροπής της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Μιχάλη Κωσταράκο για την πρόσφορα του στης ένοπλες δύναμης, απένειμε το βραβείο η αδελφή του ήρωα που σκοτώθηκε στα Ίμια Εκτώρα Γιαλόψου, Μαρία και το δίπλωμα ο Γ. Γραμματέας της Ένωσης, Υποπλοίαρχος Π.Ν. Γιώργος Κυπριώτης.

ΤΕΧΝΗΣ:
Το βραβείο στον Σκιτσογράφο, Ιωάννη Κυριακόπουλο που όλοι γνωρίζουν με το ψευδώνυμο ΚΥΡ για την μεγάλη του πρόσφορα στο πολιτικό σατυρικό σκίτσο, απένειμε ο Σκιτσογράφος, Σπύρος Ορνεράκης και το δίπλωμα ο ηθοποιός και Συγγραφέας, Πάρις Κατσίβελος.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ:
Στον παγκόσμιο πρωταθλητή του kickboxing, Μιχάλη Ζαμπίδη που κατέκτησε για 16 φόρες το παγκόσμιο στέμμα, απένειμε το βραβείο η Ντόρα Μπακογιάννη και το δίπλωμα ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Πειραιά, Γιώργος Δαβάκης.

ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ:
Το βραβείο στον δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό για το Μεταναστευτικό ζήτημα, απένειμε ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μόραλης και το δίπλωμα απένειμε η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Σταματάκη.

ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ:
Στον Δήμαρχο Κεφαλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση απένειμε το βραβείο ο Δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης και το δίπλωμα ο Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Αντώνης Καλογερόγιαννης.

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ:
Το βραβείο ’’Γιώργος Κασιμάτης’’ φέτος δόθηκε στον ιδιοκτήτη Ναυπηγείου και πλοιοκτήτη για την πρόσφορα του στην Ναυτιλία, Παναγιώτη Θεοδωρόπουλο το βραβείο απένειμε ο Στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος και το δίπλωμα η εντεταλμένη πρόεδρος πολιτισμού του δήμου Πειραιά και δημοτική σύμβουλος, Ειρήνη Νταϊφά.

ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΕΡΓΟ:
Το βραβείο για το φιλανθρωπικό του έργο στον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο των Γ.Ο.Χ. Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Καλλίνικο, απένειμε ο Πρόεδρος της Κερκυραϊκής Ένωσης Πειραιά, Δημήτρης Μουζακίτης και το δίπλωμα ο επίτιμος πρόεδρος του δημοτικού συμβούλιου Πειραιά, Παναγιώτης Κουβάτσος.

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΩΡΙΟΣ ΚΑΡΤΕΡ:
Το βραβείο για το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, απονεμήθηκε στην δημοσιογράφο Κατερίνα Αντωνοπούλου για την εκπομπή της στον ΑΝΤ1 ’’Σε πρώτο πλάνο’’, από τον Πολιτευτή τον ΑΝ.ΕΛ. Πέτρο Μαυρέα και το δίπλωμα από το μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ, Βασιλη Κατσαφαδο.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ:
Και τέλος το βραβείο στην οργάνωση Μ.Κ.Ο. που κάνη σημαντικό έργο στα άγονα νησιά του Αιγαίου, Σύμπλευση + πλευση, απένειμε ο π. Δήμαρχος Ύδρας, Κώστας Αναστόπουλος και το δίπλωμα ο π. Δήμαρχος Μεθάνων, Παναγιώτης Λαμπρού.
Παραβρεθήκαν οι βουλευτές Ιωάννης Τραγάκης της Ν.Δ. , Εύη Καρακώστα του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπακώστα της Ν.Δ., Δημήτρης Καρύδης π. Βουλευτής ΠΑΣΟΚ, Εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΝ, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά, ο σκηνοθέτης και καθηγητής στο πανεπιστήμιο Κρήτης Τηλέμαχος Μουδατσάκις, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Αλέξανδρος Αργουδέλης, ο Σκηνογράφος Μανώλης Παντελιδάκης, η ηθοποιός Ελένη Ορνεράκη, η πρόεδρος τον παιδικών σταθμών και δημοτική σύμβουλος Πειραιά, Χάρις Ζηλάκου, ο π. πρόεδρος του Δ.Σ.Π. Στέλιος Μανουσάκης, ο π. δήμαρχος γλυκών νερών, Λάμπρος Μπασαγγιάννης, οι π. δημοτικοί σύμβουλοι Πειραιά και Κορυδαλλού, Βασίλης Βουγιουκλάκης, Γιάννης Σπυράκης, Γιάννης Βουτσινάς, περιφερειακοί από Αττική και του Ιονίου, Περιφερειακοί από Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιόνια, π. Δήμαρχοι από την Αττική, η Ζωγράφος Άννα Σάρκη – Μπούρλα, Ιερείς, οι Μητροπολίτες ΓΟΧ, Πειραιώς & Σαλαμίνος κ. Γερόντιος, Θεσσαλονίκης κ. Γρηγόριος, Δημητριάδος κ. Φώτιος και Γαρδικίου κ. Κλήμης, Αρχιμανδρίτες, Εκδότες, Δημοσιογράφοι, Ναύαρχοι ε.α., και πλήθος μελών της κερκυραϊκής παροικίας του Πειραιά.
Email έστειλαν ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριακός Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της ένωσης κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι και προεδρία κερκυραϊκών ενώσεων από πολλές περιοχές της χώρας.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο γνωστός ηθοποιός,Γιώργος Αρμαδώρος, συμμετείχε το μοντέλο Ειρήνη Κωνσταντάκου στα βραβεία, Κείμενα ΜΟΥΖ , Σκηνικά Σόφια Μουζακίτου, Σκηνικά αντικείμενα Χάρις Σεπέτζης, Κοστούμια Ανδρέας Δασκαλάκης- Ανδριανόπουλος, στο πιάνο ο Κώστας Μπιλίδης, μουσικό σήμα: Γιάννης Δήμητρας.



Χορηγοί: ΠΡΑΞΙΣ & ΠΡΑΞΕΙΣ – ΡΕΑ – ΑΡΛΕΚΙΝΟΣ – ΕΒΕΠ – ΚΕΠ – Μ. ΜΑΝΘΕΟΣ
Αναρτήθηκε από SALAMIS-NEWS

                              Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 

        
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συγχαρητήρια Θέατρο Αλκμήνη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION