Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Συμπαραγωγός η Sigma Productions σ΄ένα μέρος των γυρισμάτων της ταινίας ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ του διάσημου Ελληνοιταλού συγγραφέα Costantino Salis , που θα γυριστεί στην Ελλάδα !

               

Με μεγάλη  επιτυχία διακινείται και προβάλλεται  Παγκόσμια  το σπουδαίο  βιβλίο  του διάσημου συγγραφέα  Costantino  Salis με τον τίτλο  Διπλές  Ζωές .

Πρόκειται  για ένα  συναρπαστικό  αστυνομικό  και  ερωτικό  μυθιστόρημα,  του οποίου η υπόθεση διαδραματίζεται στην Αθήνα του σήμερα.
Ο συγγραφέας θέλει να βάλει τον αναγνώστη με τον τρόπο γραφής του να βλέπει με τη φαντασία του την όλη ιστορία να προβάλλεται μέσα από εικόνες σε οθόνη κινηματογράφου. Στη διάρκεια της αφήγησης προκύπτουν ερωτικές σκηνές, ίντριγκες, δολοφονίες και ένας ντεντέκτιβ, που μαζί με μία ιστοριογράφο προσπαθεί να εξιχνιάσει μια μυστηριώδη υπόθεση, που αφορά έναν πολιτικό μηχανικό, τον Ελληνοϊταλό Ράφαελ Ντονάτο, που πάσχει απο μια μορφή νεύρωσης: τη βουλιμία.
Ο  Ράφαελ έχει την αίσθηση πως είναι χωρίς παρελθόν, αλλά  αυτό του δίνει τη σιγουριά της ανεξαρτησίας, την οποία θεωρεί μία από τις αρχές της ελευθερίας του πνεύματος. Κάποια στιγμή, η ερωμενη του, Ρεβέκα Παρίση, σύζυγος ενός πλούσιου Έλληνα επιχειρηματία, αποφασίζει να διακόψει την ερωτική τους σχέση. Ένας μυστηριώδης άντρας, που κρύβει ένα φοβερό μυστικό εισβάλλει στη ζωή του Ράφαελ και αρχίζει να τον καταδιώκει.
Ο ντεντέκτιβ Γιάννης Διαμαντίδης ερευνά τέσσερις μυστηριώδεις δολοφονίες. Ανάμεσα στα θύματα υπάρχουν και δύο άντρες της Αστυνομίας. Μέσα σε λίγες ώρες ο Ράφαελ γίνεται παρά τη θέλησή του ο πρωταγωνιστής ενός συναρπαστικού αστυνομικού θρίλερ.

Το μυθιστόρημα  θα  μεταφερθεί  στην μεγάλη οθόνη  από μια ξένη παραγωγή, που έχει αναλάβει  την διεκπεραίωση  όλων  των  γυρισμάτων . Στην Ελλάδα , η εταιρεία παραγωγής θα συνεργαστεί με την  Sigma Productions , για την ολοκλήρωση όλων των γυρισμάτων που θα τελεστούν  στη  χώρα μας .

Διαβάστε την δήλωση για τα Media του συγγραφέα , δημιουργού και δημοσιογράφου ,κυρίου Costantino Salis ...

" H ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΞΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ " ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ" ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ - ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Η SIGMA ON LINE TELEVISION. COSTANTINO SALIS

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Συμπαραγωγός η Sigma Productions σ΄ένα μέρος των γυρισμάτων της ταινίας ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ του διάσημου Ελληνοιταλού συγγραφέα Costantino Salis , που θα γυριστεί στην Ελλάδα ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION