Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ARGENTIN TANGO KAI ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ...


NEA TMHMATA ARGENTIN TANGO KAI ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ΥΠΟ ΤΗΝ 

ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ


Στο πλαίσιο των Εκπαιδευτικών δράσεων της Τεχνοδράσης (International Actionart) – Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων λειτουργούν νέα Τμήματα Αργεντίνικου τάνγκο και Latin Χορών.
Τα τμήματα θα λειτουργούν κάθε Δευτέρα και Τρίτη από ενημερωμένους και άρτια καταρτισμένους στην τεχνική καθηγητές με πολυετή πείρα, διεθνείς σπουδές και διακρίσεις. Η διδασκαλία είναι για ερασιτεχνικό επίπεδο ή και επαγγελματικά διπλώματα.
Δηλώστε το ενδιαφέρον σας άμεσα κάνοντας την αίτηση σας. Μπορείτε να τη βρείτε στο site μας: http://www.unescopireas.gr/mathimata/dilosi.html, ή να μας στείλετε e-mail στο unescop@otenet.gr, ή περνώντας από τα γραφεία του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων (Π. Ράλλη 210 και Θησέως 1 – Περιβολάκι – Νίκαια) στα τηλέφωνα: 210 4967757, 210 4179797_Fax: 210 4944564 που λειτουργούν 9:00-21:00 καθημερινά. Οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του κύκλου εκμάθησης θα λάβουν ειδική βεβαίωση παρακολούθησης.
Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ARGENTIN TANGO KAI ΛΑΤΙΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ INTERNATIONAL ACTIONART ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION