Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

Ανακήρυξη από την UNESCO του 2016 ως «Επετειακού έτους Αριστοτέλη» !


Διεθνές Επετειακό Έτος Αριστοτέλη ανακηρύχτηκε το 2016 από τη Γενική Διάσκεψη της UNESCO, κατά την πρόσφατη 38η Σύνοδό της που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι.
Η εποχή μας συμπίπτει με τη συμπλήρωση 2.400 ετών από τη γέννηση του ανθρώπου που επηρέασε όσο κανείς άλλος στην Ιστορία του ανθρώπινου πνεύματος επί 24 αιώνες.
Να υπενθυμίσουμε πως συν τοις άλλοις ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων μοίρασε το φυλλάδιο που έχει επιμεληθεί για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα σε όλους τους εκπροσώπους των 195 κρατών, στην 38η Σύνοδο της UNESCO, στο οποίο υπάρχουν φράσεις ανθρώπων που εκπροσωπούν τα Γράμματα, τις Τέχνες, τον Πολιτισμό, τον Επιχειρηματικό κόσμο και έχουν ταχθεί υπέρ της Επιστροφής . Επιπλέον, στο πλαίσιο των Πολιτιστικών του δράσεων και συνεχίζοντας την καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα αφιερώνει όλες τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσει μέσα στο έτος 2016 στη μεγάλη αυτή Επιστροφή.
glypta

Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ανακήρυξη από την UNESCO του 2016 ως «Επετειακού έτους Αριστοτέλη» ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION