Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Καλώς ήρθατε στον Β΄κύκλο προβολής της Sigma Online Television! Καλωσορίζουμε το 2016 με ένα ηχηρό μήνυμα και πολύ-πολύ-πολύ μουσική!

                 


                                                           Καλή χρονιά ! 

Η Sigma Online Television , σας μεταδίδει όλο τον παλμό απ΄το Pantheon Theater , στην μεγάλη εκδήλωση που έγινε κατά του byllying στις 11 Μαίου του 2015 !!! Καλλιτεχνική επιμέλεια - Ενορχήστρωση : Μαυρίκιος Μαυρικίου / Συνοδεύει η " Ορχήστρα των Αισθήσεων " ... 
Οι υπέροχοι στίχοι για το ομώνυμο τραγούδι που σημάδεψε την βραδιά και δημιουργήθηκε ειδικά για το γεγονός , έχουν την υπογραφή της Κέλλυς Σταμουλάκη και συνθέτης είναι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ! Μεγάλα ονόματα καλλιτεχνών έλαβαν θέση on stage και τραγούδησαν μεγάλες επιτυχίες τους , φωνάζοντας όλοι μαζί , με μια φωνή και μια ψυχή - δυνατά μηνύματα κατά του bullying ! 

Απολαύστε συνεντεύξεις και μουσική απ΄την εκπομπή της Ευσταθίας Χρυσοβέργη ... " Για τον Άνθρωπο " !!! Η Ευσταθία είναι η ιέρεια της Sigma επί του κοινωνικού της έργου ... Η Sigma στηρίζει όλα τα φιλανθρωπικά ιδρύματα της χώρας και κάθε είδους ιδέα φιλανθρωπίας και προσφοράς ! 
Γι΄αυτόν τον σκοπό έχει μια θαυμάσια συνεργασία με τον Όμιλο για την Unesco Πειραιώς και Νήσων ... 

Η Sigma Group διοργανώνει διάφορα φιλανθρωπικά events , δημιουργώντας εύστοχα τον τρόπο για το μεγαλείο της στήριξης,δίνοντας το δυναμικό της παρόν στην προσφορά !



                 Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Καλώς ήρθατε στον Β΄κύκλο προβολής της Sigma Online Television! Καλωσορίζουμε το 2016 με ένα ηχηρό μήνυμα και πολύ-πολύ-πολύ μουσική! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION