Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Έρχεται ο γάμος των ονείρων σας , στην μεγαλύτερη έκθεση για τον γάμο που γίνεται στην Ελλάδα !!! Bridal Expo και Bridal Fashion Week ... 9-10-11 Ιανουαρίου 2016 ... Να είστε όλοι εκεί , για να ταξιδέψετε στον ιδανικό γάμο !!!


               





Η έκθεση  Bridal Expo , είναι μία μοναδική διοργάνωση γάμου και βάπτισης, που γίνεται κάθε Ιανουάριο στο ωραιότερο κτίριο της Αθήνας, το Ζάππειο μέγαρο.
Η αρχιτεκτονική του κτιρίου, η υψηλή αισθητική των χώρων, οι επιλεγμένες επιχειρήσεις που συμμετέχουν και παρουσιάζονται με ιδιαίτερης αισθητικής stands, η τοποθεσία του Ζαππείου στη καρδιά της πόλης και οι Έλληνες σχεδιαστές της Bridal Fashion Week δίκαια χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση σαν το μεγαλύτερο και ωραιότερο γαμήλιο fashion event της Αθήνας.
Στους μελλόνυμφους  προβάλλονται  οι  120 καλύτερες  επιχειρήσεις της Αθήνας οι οποίες παρουσιάζουν, μαζί με 30 Έλληνες σχεδιαστές, τις πλέον μοντέρνες ιδέες και τάσεις που  χρειάζονται τα ζευγάρια,  για την  τέλεια οργάνωση του γάμου τους, της βάπτισης, της δεξίωσης τους και του γαμήλιου ταξιδιού.
Δηλαδή κάθε Ιανουάριο οι επισκέπτες στο Ζάππειο απολαμβάνουν Νυφικά, Γαμπριάτικα, Φορέματα βραδινά, Κοσμήματα, Στέφανα, Μπομπονιέρες, Προσκλητήρια, Λαμπάδες, Στολισμούς, Δώρα, Αυτοκίνητα, Φωτογράφους, Βίντεο, Πολυχώρους, Ξενοδοχεία, Κτήματα, catering, Διακόσμηση, Γραφεία ταξιδιών, Αεροπορικές εταιρίες …
Είναι η πρώτη έκθεση της χρονιάς και το ενδιαφέρον των μελλονύμφων είναι μεγάλο, γιατί με την επίσκεψή τους βλέπουν πρώτοι από όλους τα καινούργια σχέδια, τα πρώτα δείγματα, τις πλέον πρωτότυπες και καλύτερες ιδέες, κάτι που προσφέρει μόνον η Bridal Expo, σε μία ονειρεμένη γαμήλια ατμόσφαιρα.
Στους νέους γονείς η έκθεση δίνει λύσεις και καταπληκτικές ιδέες για την οργάνωση της ομορφότερης βάπτισης ! 
9-10-11 Ιανουαρίου η δική σας έκθεση!
                                                               www.bridalexpo.gr




Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της 4ης έκθεσης γάμου και βάπτισης Bridal Expo και της Bridal Fashion Week - που θα λάβουν χώρα στο Ζάππειο τον Ιανουάριο 2016.

Το επίπεδο και των δύο, πολύ υψηλό. Ο τύπος το 2015 ανέφερε τα Fashion Events σαν “Διοργάνωση Ευρωπαϊκού Επιπέδου στο Ζάππειο”.
Ο στόχος της Stalexpo για την επόμενη διοργάνωση έχει ήδη επιτευχθεί. Η ακόμα μεγαλύτερη επιλογή και ενεργοποίηση εταιριών που ξεχωρίζουν για τα προϊόντα και τις  υπηρεσίες τους, καθώς και οι καταξιωμένοι σχεδιαστές θα προσελκύσουν τους καλύτερους γάμους του 2016 στο Ζάππειο τον Ιανουάριο.
Η διοργάνωση έχει ολοκληρώσει και τις συμμετοχές της. 
Το τεράστιο διαφημιστικό πρόγραμμα που θα την υποστηρίξει θα κάνει έντονη την παρουσία της στην αρχή του χρόνου.



Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει το τμήμα “Γάμος σε νησί & γαμήλιο ταξίδι”, Greece the wedding destination στο οποίο θα προβληθούν δεκατέσσερις από τους ωραιότερους Ελληνικούς προορισμούς για ιδιαίτερους γάμους και ταξίδια. 


Υποστηρικτές της προσπάθειας αυτής, το Υπουργείο Τουρισμού (ΕΟΤ), ο Δήμος Αθηναίων, το Ε.Ε.Α., του Ελληνο Καναδικού Επιμελητηρίου και πολλές Πρεσβείες.
Στο πλαίσιο της προώθησης των γάμων στην Ελλάδα, θα διοργανωθεί  
Συνέντευξη Τύπου και event για τους wedding planners, tour operators & δημοσιογράφους.





                                   Σας  περιμένουμε  στο σημαντικότερο                   

                             γαμήλιο event  της  χρονιάς !!! 

               Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Έρχεται ο γάμος των ονείρων σας , στην μεγαλύτερη έκθεση για τον γάμο που γίνεται στην Ελλάδα !!! Bridal Expo και Bridal Fashion Week ... 9-10-11 Ιανουαρίου 2016 ... Να είστε όλοι εκεί , για να ταξιδέψετε στον ιδανικό γάμο !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION