Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Άλμα ζωής ... για την Αγάπη !!!



ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

  Φορέστε... Την Αγάπη!

Αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο για την Ελλάδα, το περιοδικό Business Woman σε συνεργασία με την εταιρία Maraboo κάνει μια μεγάλη προσπάθεια να αποτελέσει την αφορμή και να χαράξει νέους δρόμους συμπαράστασης και αλληλοβοήθειας.

Έχοντας λάβει αρκετά  μηνύματα μέσα από το περιοδικό μας, θέλουμε να περάσουμε ένα μήνυμα αγάπης, τυπώνοντας μπλουζάκια με τα οποία έχουν φωτογραφηθεί άνθρωποι του θεάτρου, των επιχειρήσεων και του καλλιτεχνικού χώρου.

Τα "Μπλουζάκια της Αγάπης" αποπνέουν στυλ και κομψότητα. Η πώλησή τους γίνεται από το maraboo.eu και η φωτογράφηση των επωνύμων θα αναρτηθεί στην σελίδα τουwww.businesswoman.grΚάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε τα T-shirt με τους επώνυμους που έχουν φωτογραφηθεί.

Το κυριότερο μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι η κατάσταση που βιώνει αυτή τη στιγμή η χώρα είναι πάρα πολύ δύσκολη. Τα νέα μπλουζάκια με το μήνυμα "Only Love",θέλουν να αφυπνίσουν τον κόσμο, γιατί το μόνο αληθινό δώρο είναι η αγάπη! Όπου υπάρχει αυτή, υπάρχει ελπίδα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στο Άλμα Ζωής Θεσσαλονίκης  στέλνοντας ένα χαμόγελο αισιοδοξίας.

Φορέστε τα και διαδώστε την αγάπη!

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙ, ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


         Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Άλμα ζωής ... για την Αγάπη !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION