Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

Το σημερινό μας Action είναι εμπνευσμένο απ΄τον Όμηρο κι έχει την υπογραφή της μίας και μοναδικής Κάρμεν Ρουγγέρη και της εξαιρετικής ηθοποιού, σκηνογράφου και ενδυματολόγου Χριστίνας Κουλουμπή !


           



Ιλιάδα : Μια μοναδική παράσταση για όλη την οικογένεια απ΄την μεγαλύτερη προσωπικότητα της παιδικής τέχνης στο θέατρο , την κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη . Δυνατά Ομηρικά στοιχεία , γρήγορες εναλλαγές ,εκπληκτικά κοστούμια , μια σκηνογραφία που σε μεταφέρει σε άλλη εποχή , ταλαντούχοι ηθοποιοί που τραγουδούν υπέροχα ... Η Ιλιάδα έρχεται στην Sigma Online Television για να μας θυμίσει πως μια παράσταση για παιδιά , γίνεται αυτόματα μια παράσταση για μεγάλους και πως μια υπεργπαραγωγή , μπορεί να ταξιδέψει τόσο απλά και όμορφα το κοινό της στην εποχή του Ομήρου .... στην εποχή του Τρωικού Πολέμου .... Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ στην εκπομπή Action εδώ στην Sigma Online Television !


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το σημερινό μας Action είναι εμπνευσμένο απ΄τον Όμηρο κι έχει την υπογραφή της μίας και μοναδικής Κάρμεν Ρουγγέρη και της εξαιρετικής ηθοποιού, σκηνογράφου και ενδυματολόγου Χριστίνας Κουλουμπή ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION