Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

" Παραμυθένια Χριστούγεννα " στον Πολυχώρο Ακαδημία Πλάτωνος με τον οργανισμό Make a wish να πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών !



Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ σε συνεργασία με την Παιδική Σκηνή της ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει :
Τo ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 στις 15:30 στα ΄΄Παραμυθένια Χριστούγεννα΄΄ στον Πολυχώρο Ακαδημία Πλάτωνος .

Σας περιμένουμε να στολίσουμε παρέα το δέντρο μας με τα αστέρια των Eυχών για να ενισχύσουμε το έργο του Oργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος) και να βοηθήσουμε ώστε να πραγματοποιηθούν οι πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες. Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Πολυχώρο. Έξι θεατρικές παραστάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες από 2 εώς 102…ετών, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια γνώσης, ξενάγηση στη νεραιδοχώρα παρέα με τον Αη Βασίλη αλλά και συζητήσεις από ειδικούς που αφορούν στα παιδιά και στην καλύτερη διαπαιδαγώγηση τους θα πραγματοποιούνται καθημερινά. Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί η βράβευση της διακεκριμένης ηθοποιού, σεναριογράφου, σκηνοθέτιδος και δημιουργού της παιδικής σκηνής του Εθνικού θεάτρου, κυρίας ΚΑΡΜΕΝ ΡΟΥΓΓΕΡΗ για την συνολίκη προσφορά της στο παιδικό θέατρο και στον πολιτισμό. 1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ σας ζητά να βοηθήσετε να υποστηρίξουμε μαζί το Make-A-Wish(Κάνε-Μία-Ευχή Ελλάδος).
Πολυχώρος Πολιτισμού "Ακαδημία Πλάτωνος" (ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ & ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 8, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 48 30 330).
Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, ελπίδα και δύναμη. Μέσα από τη διαδικασία μιας ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο μας στη Ελλάδα, επικοινωνήστε μαζί μας Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα Τηλ. 210-9637660-1, www.makeawish.grmarketing@makeawish.gr
**ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ & ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 8 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΤΗΛ 210483033

ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
Το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ανοίγει τις πόρτες του την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και θα λειτουργεί μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος (ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΤΣΗ & ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ 8, ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 210 48 30 330).
Πολλές εκπλήξεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους που θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον Πολυχώρο. Έξι θεατρικές παραστάσεις που καλύπτουν όλες τις ηλικίες από 2 έως 102…ετών, θεατρικά δρώμενα, παιχνίδια γνώσης, ξενάγηση στη νεραϊδοχώρα παρέα με τον Αη Βασίλη αλλά και συζητήσεις από ειδικούς που αφορούν τα παιδιά και την καλύτερη διαπαιδαγώγηση τους θα πραγματοποιούνται καθημερινά στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ακαδημία Πλάτωνος. Στο Φεστιβάλ συμμετέχει ο επί χρόνια αγαπημένος παραμυθάς της ΕΡΤ Νίκος Πιλάβιος με το έργο του ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΑ. Ο χώρος θα είναι ειδικά διαμορφωμένος και στολισμένος για τις γιορτές των Χριστουγέννων έτσι ώστε μικροί και μεγάλοι να ξεφύγουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας και να ζήσουν έστω για λίγες ώρες το μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων. Το Φεστιβάλ υποστηρίζει με κάθε τρόπο αδύναμες κοινωνικές ομάδες, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Σύλλογο Εθελοντικής Διακονίας για τα άρρωστα παιδιά που νοσηλεύονται. 
ΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 

  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " Παραμυθένια Χριστούγεννα " στον Πολυχώρο Ακαδημία Πλάτωνος με τον οργανισμό Make a wish να πραγματοποιεί τις ευχές των παιδιών ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION