Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Contemporary music by Solar Group ... στο θέατρο Eliart !



Το Solar group στο Eliart την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου


Το Solar group δημιουργήθηκε από τους φίλους και συνεργάτες Giorgos Tabakis (guitar), Stavros Parginos (cello) και Loukas Kalantzakos (drums), ως αποτέλεσμα της ανάγκης τους για επαφή και επικοινωνία μέσω της μουσικής και του αυτοσχεδιασμού.

Οι τρεις τους, έχοντας ο καθένας ξεχωριστά διανύσει την δική του διαδρομή εξερεύνησης ποικίλων μουσικών ιδιωμάτων, εκφράζουν την άποψη τους για την απρόσκοπτη μουσική δημιουργία πέρα και έξω από στυλιστικά όρια και ταμπέλες.
Η μείξη των ακουστικών ηχοχρωμάτων των οργάνων με ηλεκτρονικά εφφέ καθώς οι original συνθέσεις τους - που καταλαμβάνουν μία μεγάλη γκάμα της contemporary music - δημιουργούν έναν εντελώς προσωπικό ύφος, ήχο και καλλιτεχνικό στίγμα του Solar group.

Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στις 21.30 θα παρουσιάσουν το σύνολο του μουσικού τους υλικού στον ιδιαίτερο χώρο του Ελιart.


Θέατρο Eliart
Κωνσταντινουπόλεως 127 Βοτανικός Τηλ.: 210 3477677, http://www.eliarttheater.gr , e-mail: eliart@hotmail.gr facebook: https://www.facebook.com/eliart.theater.page
Παραστάσεις: Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015 Ώρα έναρξης: 21:30 Κρατήσεις εισιτηρίων: 210 3477677 Τιμή κατ’άτομο: 5 euro

ELIART Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός, Τηλ. 210 3477677 e-mail: : eliart@hotmail.gr – web address: http://www.eliarttheater.gr


            Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Contemporary music by Solar Group ... στο θέατρο Eliart ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION