Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Οι " Διπλές Ζωές " του Costantino Salis ... στόλισαν την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά !!!

Ο  διάσημος  Ελληνοιταλός  συγγραφέας  , Costantino Salis

O μπεστσελερίστας Ελληνοϊταλός συγγραφέας Costantino Salis, παρουσίασε στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιώς το νέο του μυθιστόρημα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα με τίτλο ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ από τις εκδόσεις ΑΛΔΕ. Την εκδήλωση που ήταν ένα πρωτότυπο show, στο οποίο συμμετείχαν πολλά γνωστά ονόματα από το χώρο της Μουσικής, παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Όλοι οι συντελεστές  της εκδήλωσης , μετά  την  βράβευση  τους  απ΄ τον κύριο Μαρωνίτη !


Για το βιβλίο, που είναι ένα ερωτικό αστυνομικό μυθιστόρημα επάνω στο οποίο θα βασίζεται μια ταινία ξένης παραγωγής, μίλησαν: ο Βαΐτσης Αποστολάτος, π. Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, ο Ιωάννης Μαρωνίτης, Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και ο συγγραφέας του βιβλίου. Η ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη διάβασε αποσπάσματα από το βιβλίο.

Η πρόεδρος  της  Sigma Media , κυρία  Στάμου ,   με τους κυρίους  Μαρωνίτη και Salis  και την κυρία Ανδρέου !

Στη συνέχεια τραγούδησαν ο βαρύτονος Κωνσταντίνος Καριώτης, η Ιωάννα Σεβοπούλου, τα Κίτρινα Ποδήλατα και ο Πασχάλης. Ο συγγραφέας Costantino Salis ερμήνευσε σε ντουέτο με την τραγουδίστρια Ιωάννα Σεβόπούλου το τραγούδι DOPPIE VITE (ΔΙΠΛΕΣ ΖΩΕΣ) που κυκλοφορεί σε ένα cd single σε παγκόσμια διανομή. 
Η μουσική του τραγουδιού είναι του διάσημου Ιταλού συνθέτη Giacomo Simonelli και οι στίχοι του Costantino Salis. Την παρουσίαση της εκδήλωσης είχαν αναλάβει από κοινού οι:
Μπάγια Αντωνοπούλου, Δημοσιογράφος Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 & Μαριαλένα Ανδρέου, Παρουσιάστρια του EPSILON TV.

Ο διάσημος  συγγραφέας  κύριος Salis με την  Μαρία Αλιφέρη !

Την εκδήλωση κάλυψε και θα μεταδώσει η Ιταλική τηλεόραση και  η  Sigma Media για την  Ελληνική  της  προβολή  στην  Sigma  Online  Television . 
Πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Όμιλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και υπό την Αιγίδα του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιώς, του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, του Σωματείου Αλληλεγγύης Ιταλών και της Ένωσης Ιταλών Εξωτερικού.
Παρευρέθηκαν πολλές προσωπικότητες από το χώρο της Τέχνης, των Γραμμάτων, της Πολιτικής και γνωστοί επιχειρηματίες.Η  δική μας πρόεδρος  Σοφία Στάμου ,έλαμψε ανάμεσα σ΄όλους  τους  επίτιμους καλεσμένους  της  εξαιρετικής  βραδιάς και σχεδίασαν με τον διάσημο συγγραφέα κύριο Salis  τις από  κοινού , δικές  τους  μελλοντικές  συνεργασίες !!! 

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 



  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι " Διπλές Ζωές " του Costantino Salis ... στόλισαν την Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION