Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Ελάτε όλοι στο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Bazaar τροφίμων και δώρων ... και διασκεδάστε με το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα που ακολουθεί !!!



Η Τράπεζα Χρόνου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη των Κοινωνικών Δομών Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας «Κύκλος Ανθρωπιάς_Νίκαια – Άγιος Ιωάννης Ρέντη» που έχει δημιουργήσει ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων σε συνεργασία με το δήμο Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη σας προσκαλεί στο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Bazaar τροφίμων και δώρων που διοργανώνει την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο Κτήριο των Κοινωνικών Δομών Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη (Κοτυώρων 35, Νίκαια – 2ος όροφος).
Σε χαρμόσυνο εορταστικό κλίμα όλες οι ωφελούμενες οικογένειες της Τράπεζας Χρόνου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν τρόφιμα και παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα καθώς και Χριστουγεννιάτικα δώρα όπως στολίδια που οι ίδιοι θα έχουν κατασκευάσει καθώς και άλλα χρηστικά είδη.
Ο Πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ομίλων, Συλλόγων και Κέντρων UNESCO (WFUCA) για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική κ. Ιωάννης Μαρωνίτης καλωσόρισε τους συμμετέχοντες και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τις Άγιες αυτές ημέρες η ανάγκη για προσφορά γίνεται ακόμα πιο επιτακτική. Οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη, θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν χρηστικά είδη σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας».
ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ελάτε όλοι στο Χριστουγεννιάτικο Ανταλλακτικό Bazaar τροφίμων και δώρων ... και διασκεδάστε με το υπέροχο μουσικό πρόγραμμα που ακολουθεί !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION