Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Όλη η Υφήλιος βγαίνει στους δρόμους κι η Sigma Media θα είναι εκεί !!!




Αυτή την Κυριακή, θα κατακλύσουμε δρόμους και πλατείες της υφηλίου στη μεγαλύτερη κινητοποίηση που έγινε ποτέ για το κλίμα και η Αθήνα θα δώσει δυναμικό παρών! 


Γιατί; Τη Δευτέρα, θα συναντηθούν οι κυβερνήσεις του κόσμου και θα μπορούσαν να συμφωνήσουν ένα σχέδιο για να σταματήσει η καταστροφή του πλανήτη μας. 


Πάντα, οι πορείες ήταν αυτές που άλλαζαν τον ρου της Ιστορίας
Η Πορεία του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στην Ουάσινγκτον προετοίμασε το έδαφος για την κατάργηση του φυλετικού διαχωρισμού. Η Πορεία του Αλατιού του Μαχάτμα Γκάντι απέδειξε στη Μ. Βρετανία ότι η αποικιοκρατία έφτασε στο τέλος της. Τώρα, αυτή η παγκόσμια δράση θα μπορούσε να γίνει η μεγάλη κινητοποίηση της γενιάς μας που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους. 



Το κίνημά μας αφιέρωσε οκτώ χρόνια στην προετοιμασία αυτής της κινητοποίησης. Είμαστε πανέτοιμοι. Το μόνο που μένει να κάνεις είναι να συμμετέχεις την Κυριακή και να καλέσεις φίλους και γνωστούς:


Λεπτομέρειες για τη δράση της Αθήνας:
Αθήνα – Παγκόσμια Δράση για το Κλίμα
Κυριακή 29 Νοεμβρίου
10:30πμ Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους
12:00μμ Πορεία
Διονυσίου Αρεοπαγίτου (Μετρό Μουσείο Ακρόπολης)

https://secure.avaaz.org/el/event/globalclimatemarch/ATHENS


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλη η Υφήλιος βγαίνει στους δρόμους κι η Sigma Media θα είναι εκεί !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION