Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Σπαλιάρας στα Ματωμένα Ίχνη της Τζένης Κοσμίδου με σκηνοθέτη τον Αντώνη Μανδρανή !

   Ο Γιάννης Σπαλιάρας στα Ματωμένα Ίχνη της Τζένης Κοσμίδου
 Ο Γιάννης Σπαλιάρας ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα, της νέας ιστορίας «Βεντέτα», της σειράς ιστοριών της Τζένης Κοσμίδου με τίτλο«Ματωμένα Ίχνη».
  Πρόκειται για αυτοτελείς ιστορίες βασισμένες σε αληθινά εγκλήματα που διαδραματίστηκαν στο παρελθόν στην Ελλάδα και το εξωτερικό με παραποιημένα στοιχεία για ευνόητους λόγους.
  Μπορείτε να δείτε όλες της ιστορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.matwmenaixni.com Έπειτα από ένα εύλογο χρονικό διάστημα θα δοθεί μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τις φωτογραφίες των ηθοποιών καθώς και σχετικά γλυπτά της συγγραφέως. Τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
  Η ιστορία «Βεντέτα» ξεδιπλώνει τις φρικτές επιπτώσεις που μπορεί να έχει στη ζωή δύο οικογενειών, το αίσθημα του μίσους και η μανία της εκδίκησης, στο πέρασμα των χρόνων.   
  Ο κεντρικός ήρωας όντας ο τελευταίος αρσενικός απόγονος της οικογένειας του, στέλνεται παιδί ακόμα στο εξωτερικό, σε μία απέλπιδα προσπάθεια της μητέρας του να τον γλιτώσει. Μεγαλώνει εκεί με άλλο όνομα αγνοώντας πλήρως την αλήθεια για τη τραγική κατάληξη της πραγματικής του οικογένειας στην Ελλάδα.
  Χρόνια αργότερα φτασμένος πλέον ηθοποιός επισκέπτεται τη γενέτειρα του συνοδευόμενος από μια αινιγματική γυναίκα. Ο ενθουσιασμός που είχε γεννήσει στη καρδιά του το ταξίδι και η όμορφη συνοδός του γρήγορα εξανεμίζονται, για να δώσουν τη θέση τους στο τρόμο και σε έναν εφιάλτη που ούτε το νοσηρότερο μυαλό θα μπορούσε εύκολα να συλλάβει.

             Κείμενο: Τζένη Κοσμίδου                       
Σκηνοθεσία: Αντώνης Μανδρανής
Ηθοποιοί: Γιάννης Σπαλιάρας
Φιλολογική επιμέλεια: Μαρία Ζαφείρη
Art Design Ματωμένα Ίχνη: Διονύσης Βεργίνη 
Ο Γιάννης Σπαλιάρας αυτή τη περίοδο εμφανίζεται στο επιτυχημένο σίριαλ του Ant«Ρουά Ματ».
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Γιάννης Σπαλιάρας στα Ματωμένα Ίχνη της Τζένης Κοσμίδου με σκηνοθέτη τον Αντώνη Μανδρανή ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION