Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Οι γιατροί του κόσμου κι η Sigma Group προχωρούν δυναμικά μαζί !

               


               Η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα 
                                 στην  Κοζάνη και τη Βέροια

Οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη της Vodafone, συνεχίζουν την υλοποίηση του προγράμματος δωρεάν   ιατρικής φροντίδας παιδιών που το έχουν ανάγκη. Μέσα από μία σειρά επισκέψεων της Κινητής Παιδιατρικής   και Οδοντιατρικής Μονάδας σε μεγάλες πόλεις σε όλη την Ελλάδα, οι Γιατροί θα παρέχουν υπηρεσίες υγείας   σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε αυτές για οικονομικούς ή κοινωνικούς λόγους.


Στο πλαίσιο αυτό, η Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα το Σάββατο 10 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο    Κοζάνης, Πλατεία Νίκης 1 και Κυριακή 11 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Βέροιας, Πλατεία Δημαρχείου από τις   09:00-14:00.


Η Μονάδα θα παρέχει δωρεάν τις παρακάτω υπηρεσίες:
παιδιατρική περίθαλψη, διαγνωστικό έλεγχο, οδοντιατρικό έλεγχο και παρακολούθηση
φαρμακευτική αγωγή με την παροχή βασικών παιδιατρικών φαρμάκων
προληπτική φροντίδα και αγωγή υγείας
εμβολιαστική κάλυψη σε ανασφάλιστα παιδιά


H Κινητή Παιδιατρική και Οδοντιατρική Μονάδα που δημιούργησαν οι Γιατροί του Κόσμου με την υποστήριξη  της Vodafone, προσφέρει από το 2003 τις επιστημονικές της υπηρεσίες σε όσους την έχουν ανάγκη. Έως    σήμερα, περισσότερα από 58.000 παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, έχουν δεχτεί τη φροντίδα και την περίθαλψη που   χρειάζονταν σε 30 νησιά και 45 Νομούς της Ελλάδας.
Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Οι γιατροί του κόσμου κι η Sigma Group προχωρούν δυναμικά μαζί ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION