Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε επί τόπου στροφή ...


          

           ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ – Η Πριγκηπέσα της Ελληνικής Μουσικής!

Web Radio Strofi
 Την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015, στις 7μμ 
κλικ στο: www.kethea-strofi.gr/webradio.php  


Τα τραγούδια της έχουν συνοδέψει τις προσωπικές μας στιγμές, τις έχουν σημαδέψει, τις έχουν καθορίσει και έχουν αποτυπώσει ανεξίτηλα μέσα μας αναμνήσεις και συναισθήματα. Με τη μοναδική ιδιαίτερη φωνή της έχει ερμηνεύσει δεκάδες τραγούδια που ακούσια σχεδόν ενδίδουμε στο σιγοψυθίρισμά τους.

Η καλεσμένη της ομάδας ραδιοφώνου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ σε αυτή την εκπομπή δεν είναι μόνο μια από τις πιο σπουδαίες και σημαντικές ερμηνεύτριες της σύγχρονης μουσικής σκηνής της χώρας μας αλλά και ένας άνθρωπος που μοιράστηκε μαζί μας σημαντικές εμπειρίες  και συναισθήματα.

Η ΜΕΛΙΝΑ μίλησε με τα παιδιά της ΣΤΡΟΦΗΣ  για τις δυσκολίες της  ζωής, για το δύσβατο μονοπάτι προς την αυτογνωσία, για τη συγχώρεση που είναι το μεγαλύτερο μάθημα στη ζωή, για την αλήθεια που βρίσκουμε στις ρίζες μας, για την αγάπη που νικάει το φόβο. Γιατί η ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ πίσω από τα εκτυφλωτικά φώτα της δημοσιότητας είναι πάνω από όλα  ένας άνθρωπος με ουσία και ευαισθησία.

Όπως λέει και η ΜΕΛΙΝΑ Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι θλιβερή.

Για περισσότερες πληροφορίες και για άλλες ανακοινώσεις, μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 210 8822122, ή να επισκεφτείτε τους παρακάτω ιστότοπους: 


                          Επιμέλεια  ρεπορτάζ : Sigma   Press  Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Η Μελίνα Ασλανίδου έκανε επί τόπου στροφή ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION