Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Νικόλας Μπράβος βγαίνει απ΄την ιατρική του επιστήμη και ... θεραπεύει τις ψυχές όλων μας , με το μοναδικό του ταλέντο !!! Αποκλειστική συνέντευξη στην πιο νεαρή ρεπόρτερ της Sigma, τη Στεφανία Βαλσαμάκη !



Ο Νικόλας Μπράβος , αποκλειστικά  στην Sigma Media , αποκαλύπτεται ...

Στεφανία Βαλσαμάκη :  Καλώς ήρθες , Νικόλα  στην  Sigma Media ...   Που γεννήθηκες και μεγάλωσες;
Νικόλας  Μπράβος :  Καλώς σας βρήκα! Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στο Ξυλόκαστρο.


Στεφανία Βαλσαμάκη :   Από μικρός ήθελες να ασχοληθείς με την υποκριτική;
Νικόλας  Μπράβος :    Όταν ήμουν  μικρός είχα πάρει μέρος στο σχολείο σε κάποιες παραστάσεις . Τότε είχα νιώσει ότι αυτό το παιχνίδι είναι κάτι που με γεμίζει εσωτερικά και που το κάνω με πάθος. Το αντιμετώπιζα επίσης νομίζω με μεγάλη σοβαρότητα. Είχα μεγάλη λαχτάρα για τις πρόβες και για τις παραστάσεις και δεν υπολόγιζα την  κούραση. Αντιθέτως περίμενα πώς και πώς να φτάσει εκείνη η ώρα.  Από την άλλη, όταν έβλεπα ταινίες ή διάβαζα βιβλία,  ταξίδευα. Ταυτιζόμουν με ήρωες και καταστάσεις. Αλλά και μόνος μου ονειροπολούσα. Έφτιαχνα ιστορίες με τη φαντασία μου. Πολλές φορές τις ζούσα κιόλας. Τώρα δεν ξέρω να σου απαντήσω αν ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική.  Υπήρχε μέσα μου σίγουρα μια ανάγκη, δεν ξέρω ακριβώς τι, πάντως, ό,τι κι αν ήταν, φαινόταν  να έρχεται σε σύγκρουση με την πραγματικότητα.


Απ΄το σήριαλ του Mega , ΔΙΚΑΙΩΣΗ ...

 Στεφανία Βαλσαμάκη :  Πες μου λίγα πράγματα για τον ρόλο σου στο σήριαλ ‘Δικαίωση’. Πως  αισθάνεσαι  που παίζεις σε ένα τόσο δημοφιλές σήριαλ;
Νικόλας  Μπράβος :Μέσα από το ρόλο του Δημήτρη μου δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσω πράγματα,  να δουλέψω, να μάθω και να προχωρήσω λίγο παραπέρα σαν ηθοποιός. Γιατί η εμπειρία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο κι όλοι οι συντελεστές της σειράς -με πρώτο τον Δημήτρη Αρβανίτη- έβαλαν το λιθαράκι τους σ’ αυτό. Οπότε δε μπορώ παρά να αισθάνομαι χαρούμενος και ευγνώμων!


 Στεφανία Βαλσαμάκη :  Ποιά θεωρείς την καλύτερη δουλειά σου ως τώρα;
Νικόλας  Μπράβος : Δεν μπορώ να απαντήσω  ποιά ήταν η καλύτερη δουλειά,γιατί με ό,τι κάνω συνδέομαι προσωπικά  και το αγαπώ. Έχω ζεστές αναμνήσεις από  κάθε συνεργασία μου και κάθε ρόλο που αντιμετώπισα. Κρατάω σε μια ξεχωριστή θέση μάλλον την εμπειρία της παράστασης ‘Φώτα,κλακέτα,χειροκροτήματα’ όπου έπαιζα το ρόλο του Αττίκ. Ήταν μια από τις πρώτες μου δουλειές και έχει μείνει πολύ έντονη ως ανάμνηση και εμπειρία.



 Στεφανία Βαλσαμάκη :  Βρήκες πολλά εμπόδια στον δρόμο σου;
Νικόλας  Μπράβος :  Και ναι και όχι. Όπως λέει κι ο Καβάφης: «Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου.» Εξαρτάται πώς βλέπεις τα πράγματα.  Στη φάση που βρίσκομαι τώρα ξέρω πως ό,τι γίνεται έχει κάποιο λόγο που γίνεται, καθώς και ότι υπάρχουν πράγματα που είναι στον έλεγχό μας και άλλα που είναι έξω από τον έλεγχό μας. Οπότε σε κάθε περίπτωση ψάχνω να βρω εγώ τι μπορώ να κάνω, τι μπορώ να μάθω από οποιαδήποτε συνθήκη, ακόμη και  αν εκ πρώτης όψεως φαίνεται δυσμενής. Τελικά έχουμε ένα χρυσωρυχείο μέσα μας, που μας περιμένει να το ανακαλύψουμε. Είναι στο χέρι μας να γίνουμε οι καλύτεροι σκαπανείς.

Απ΄το σήριαλ του Mega , ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ...

 Στεφανία Βαλσαμάκη : Έχεις πρωταγωνιστήσει στην παιδική θεατρική παράσταση ‘Ακροβάτες της τύχης’. Είναι δύσκολο να παίζεις  για  ένα παιδικό κοινό;
Νικόλας  Μπράβος : Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής! Σε κοιτούν με μάτια αθώα και καθαρά και μοιράζονται μαζί σου τα συναισθήματά τους, εκδηλώνονται αυθόρμητα κι εκφράζουν την αλήθεια τους.  Αυτό για μένα ήταν σαν ένα χάπι αισιοδοξίας καθημερινά ! Φυσικά απαιτείται μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα στο τι μηνύματα τους περνάς και με ποιον τρόπο, γιατί τα παιδιά είναι σαν σφουγγάρια και  απορροφούν τα πάντα. Σε αυτό ήταν καθοριστική και η συμβολή της συγγραφέως και σκηνοθέτη  Κέλλυς Σταμουλάκη,που έχει εμπειρία στο παιδικό θέατρο και  προσεγγίζει με αγάπη και σεβασμό το παιδικό κοινό.


Στεφανία Βαλσαμάκη :  Ποια είναι η σχέση σου με τα παιδιά;  Θα ήθελες να κάνεις ποτέ οικογένεια;
Νικόλας  Μπράβος :  Αγαπώ τα παιδιά. Δεν ξέρω ακόμα αν θέλω ή όχι να κάνω οικογένεια! Πάντως σίγουρα δεν είναι κάτι που σκέφτομαι προς το παρόν.


Στεφανία Βαλσαμάκη : Τι συμβουλή έχεις να δώσεις σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με αυτόν τον χώρο;
Νικόλας  Μπράβος :   Κι εγώ τώρα ανακαλύπτω τον κόσμο. Δεν είμαι καλός  να δίνω συμβουλές!




Στεφανία Βαλσαμάκη :  Πώς σκέφτεσαι τον εαυτό σου σε 10 χρόνια;
Νικόλας  Μπράβος :   Με γκρίζα μαλλιά και μούσια. Α όχι αυτό είναι σε 20 χρόνια (γέλια) . Δεν ξέρω. Έχω κάποια πράγματα να δοκιμάσω τώρα. Για να καταλάβω καλύτερα τον εαυτό μου. Το καλοκαίρι αποφάσισα να προχωρήσω από τη σκέψη και τη θεωρία στην πράξη και τη δοκιμή. Λοιπόν θα δοκιμάσω και θα σου πω. Σε 10 χρόνια –αν ζω- ίσως έχω μια πιο ξεκάθαρη εικόνα.


Στεφανία Βαλσαμάκη :  Ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια;
Νικόλας  Μπράβος :  Να ολοκληρώσω τη Χειρουργική που έχω ξεκινήσει αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο και να παρακολουθήσω και τις υπόλοιπες κλινικές του 6ου έτους της Ιατρικής μες στη χρονιά. Παράλληλα θα συνεχίσω να διδάσκω πιάνο, το οποίο είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Τέλος συζητάω κάποιες δουλειές για το νέο έτος, για τις οποίες είναι ακόμα νωρίς να μιλήσω!



O Νικόλας Μπράβος είναι ένας ανερχόμενος νέος ηθοποιός με τη  στόφα του "  στάρ  " ... Είναι πρότυπο για κάθε νέο , καθώς είναι φοιτητής  Ιατρικής και μουσικός ... 
Είναι ταλαντούχος , χαρισματικός , δυναμικός , μορφωμένος , ευγενικός , προσιτός , έξυπνος ,  με όλα εκείνα τα προσόντα που μπορούν να χαρακτηρίσουν την επόμενη γενιά των Ελλήνων σταρ , ζέν πρεμιέ !!!
Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία κι η Sigma είναι πάντα δίπλα του για αναδεικνύει τα ταλέντα και την καθαρόαιμη κι εξαιρετική προσωπικότητα του ...

Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Στεφανία Βαλσαμάκη 






  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Ο Νικόλας Μπράβος βγαίνει απ΄την ιατρική του επιστήμη και ... θεραπεύει τις ψυχές όλων μας , με το μοναδικό του ταλέντο !!! Αποκλειστική συνέντευξη στην πιο νεαρή ρεπόρτερ της Sigma, τη Στεφανία Βαλσαμάκη ! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION