Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Δήμητρα Μπόγρη ... μια κορυφαία δημοσιόγραφος,αρχισυντάκτρια ενός κορυφαίου Ομίλου που διαπρέπει στην Νέα Υόρκη ... Gr Press,Η Εφημερίδα της Νέας Υόρκης,Gr radio NY , ένα μεγάλο δημιούργημα της Αγγελικής Στάση !!!

Η  Δήμητρα  Μπόγρη επί τω έργω ...



Η Εκδότρια της εφημερίδας Gr Press και ιδιοκτήτρια του Ραδιοτηλεοπτικού σταθμού Gr Radio,κυρία Αγγελική Στάση στα γραφεία της εταιρείας στην Νέα Υόρκη με την αγαπημένη Δήμητρα Μπόγρη
Στα πλαίσια της εξωστρέφειας  και της  Παγκοσμιοποίησης ,η Sigma έρχεται σε επαφή με σημαντικούς Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό ... Κοντά μας η Δήμητρα Μπόγρη .... Ας  μάθουμε τα πάντα για την αξιόλογη δημοσιογράφο !!!

Sigma  Press Office :  Δήμητρα, σε καλωσορίζουμε στην Sigma Group και σε συγχαίρουμε  για τη δυνατή δημοσιογραφική σου άποψη στην Gr Press την  Eφημερίδα της Νέας Υόρκης και στο Gr Radio NY. Μίλησε μας για τις δικές σου δραστηριότητες εκεί.
Δήμητρα Μπόγρη :  Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση!
Φέτος το καλοκαίρι ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον όμιλο της Δημοσιογράφου Αγγελικής Στάση, η οποία μου εμπιστεύτηκε την Αρχισυνταξία της Gr Press η Εφημερίδα της Νέας Υόρκης αλλά και την Διεύθυνση Προγράμματος του Gr Radio NY. Η Εφημερίδα μας είναι εβδομαδιαία διατίθεται σε όλα τα Ελληνικά σημεία πώλησης σε Νεα Υόρκη και Νιού Τζέρσει και απευθύνεται στον απόδημο Ελληνισμό με θέματα που αφορούν την Ελληνοαμερικανική κοινότητα, τους ομογενείς, την επικαιρότητα από την Ελλάδα καθώς και τον υπόλοιπο κόσμο, όπως βέβαια και το ραδιόφωνο μας. Ένα 24ωρο ραδιόφωνο με κάμερα το οποίο δίνει την δυνατότητα στους ακροατές/τηλεθεατές να το παρακολουθούν στην τηλεόραση τους! Ένα ραδιόφωνο παντρεμένο με την τηλεόραση και θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Αγγελική Στάση που υλοποίησε αυτή την ιδέα!


Sigma  Press Office :  Πόσο εύκολο είναι να διατηρείς την αρχισυνταξία σε μια τέτοια σημαντική  Εφημερίδα, την Διεύθυνση Προγράμματος σε ένα 24ωρο ραδιόφωνο και να επιμελείσαι  δημοσιογραφικά όλα αυτά τα τόσο σοβαρά θέματα απ΄την Ελλάδα και το εξωτερικό; 
Δήμητρα Μπόγρη : Αυτές οι δύο θέσεις είναι πολύ σημαντικές και έχουν πολλές ευθύνες ειδικά σε έναν τόσο μεγάλο Όμιλο και πρέπει να ευχαριστήσω προσωπικά την κα Στάση για την εμπιστοσύνη της. Τα θέματα ειδικά τις τελευταίες μέρες μας κατακλύζουν από την Ελλάδα και χρειάζεται πολύ συγκέντρωση και αφοσίωση για να τα καταφέρεις. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι η εφημερίδα είχε κατακτήσει ήδη την πρώτη θέση στην ενημέρωση πριν πάω εγώ,που σημαίνει πως μπήκα σε ένα πολύ δυνατό μέσο και δεν αντιμετώπισα τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πιο μικρές εφημερίδες. Τώρα σε συνεργασία με όλη την ομάδα συνεχίζουμε την καλή δουλειά και προχωράμε δυνατά και το 2016.


Sigma  Press Office :  Τι είδους εκπομπές  προβάλλονται στο Gr Radio NY;
Δήμητρα Μπόγρη :    Όλων των ειδών. Πολιτικές, ενημερωτικές, αθλητικές, παιδικές, συνεντεύξεις, δελτία ειδήσεων, σύνδεση με Ελλάδα για να μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί. Ότι χρειάζεται ένας ακροατής ανα πάσα ώρα και στιγμή.



Sigma  Press Office : Ποιός  είναι ο σημαντικότερος σκοπός της Εφημερίδας και ποιό θεωρείται  ότι είναι το target group αυτής; 
Δήμητρα Μπόγρη :  Σκοπός μας είναι η ενημέρωση της Ομογένειας και το κοινό μας είναι όλων των ηλικιών. Ακόμα και οι συνεργάτες μας ποικίλλουν. Υπάρχουν αρθρογράφοι πιο μεγάλοι σε ηλικία για να κρατούν ζωντανή την ενημέρωση στους πιο ηλικιωμένους ανθρώπους,που βρίσκονται εδώ πάρα πολλά χρόνια αλλά και νέα παιδιά που είτε έχουν μια πορεία είτε ξεκινούν τώρα, για να πιάνουν τον παλμό της νεολαίας αλλά και της μέσης ηλικίας.

Sigma  Press Office :  Πως μπορεί το κοινό να επικοινωνήσει μαζί σας στην Eφημερίδα; 
Δήμητρα Μπόγρη :   Πρόσφατα ανανεώσαμε το site μας www.greekradiony.com & www.efimeridany.com έτσι όλοι, από όποια γωνιά του κόσμου και να βρίσκονται μπορούν να ενημερωθούν, να μας ακούσουν, να μας δουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας. Επίσης, είναι πραγματικά συγκινητικά τα σχόλια του κόσμου στην νέα μας σελίδα στο facebook. https://www.facebook.com/grpress.greekradiony όπου λαμβάνουμε καθημερινά πολλά μηνύματα.

Κοντά μας στη Sigma , η γλυκιά και ταλαντούχα  δημοσιογράφος Δήμητρα Μπόγρη ...
Sigma  Press Office :  Ας μιλήσουμε λίγο για τη Δήμητρα, προσωπικά και ατομικά! Ποιές ήταν  οι σπουδές σου; Πως ξεκίνησες  αυτήν την επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία;
Δήμητρα Μπόγρη :  Τελειώνοντας την σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, αποφάσισα πως δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό το επάγγελμα,οπότε γράφτηκα σε μια σχολή Δημοσιογραφίας. Ξεκίνησα να κάνω την πρακτική μου σε ραδιόφωνα και τηλεοπτικές εκπομπές – στην ουσία σήκωνα τα τηλέφωνα και κρατούσα τα χαρτιά στον βοηθού του βοηθού - ώσπου μια μέρα ήρθε μια πρόταση από ένα πολύ μεγάλο Ελληνικό Ραδιόφωνο για την παρουσίαση των ωριαίων δελτίων ειδήσεων. Και έτσι ξεκίνησαν όλα!

Sigma  Press Office :  Πως βρέθηκες στο  εξωτερικό και πόσα χρόνια ζεις κι εργάζεσαι στη Νέα Υόρκη;
Δήμητρα Μπόγρη : Το κλίμα στην Ελλάδα είχε αρχίσει να γίνεται πολύ βαρύ. Παράλληλα με το ραδιόφωνο αναγκαζόμουν να κάνω και άλλες πολλές δουλειές με αποτέλεσμα η κούραση να είναι μεγάλη και τα χρήματα να παραμένουν λίγα! Ο άντρας μου έχοντας ζήσει αρκετά χρόνια στην Αμερική στο παρελθόν και έχοντας μια επιτυχημένη καριέρα αλλά και γνωριμίες στον χώρο της Εστίασης εδώ, με παρακίνησε να φύγουμε. Και φύγαμε! Έτσι λοιπόν βρέθηκα στη Νέα Υόρκη οπότε ξεκίνησα να στέλνω βιογραφικά στα Ελληνικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης μιάς και  η Ελληνική Κοινότητα εδώ είναι μεγάλη. Ξεκίνησα προσφέροντας την εθελοντική μου εργασία σε ένα Ελληνικό Ραδιόφωνο σαν παραγωγός και ηχολήπτης και στη  συνέχεια ήρθε μια πρόταση απο το Ελληνικό Κανάλι για την καθημερινή παρουσίαση του Ενημερωτικού Δελτίου. Επί της ουσίας,αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά στη Νέα Υόρκη. Έτσι λοιπόν σήμερα ύστερα από τρία χρόνια έφτασα να έχω αναλάβει την αρχισυνταξία της Gr Press και την διεύθυνση προγράμματος του Gr Radio NY.
Sigma  Press Office : Πως προέκυψε η συνεργασία με την Εφημερίδα;
Δήμητρα Μπόγρη : Είχα στείλει το βιογραφικό μου στην αρχή στην Εφημερίδα όπως και σε άλλα μέσα ενημέρωσης. Με είχαν καλέσει για μια συνέντευξη στην αρχή να με γνωρίσουν και να τους γνωρίσω αλλά δεν μου είχαν κάνει κάποια πρόταση. Θεωρούσα και πάρα πολύ δύσκολο να με προσλάβουν σε έναν τόσο μεγάλο Όμιλο. Μετά απο κάποιους μήνες όμως, ένα πρωί χτύπησε το τηλέφωνο μου, μου έκλεισαν ένα ραντεβού, δώσαμε τα χέρια και ξεκίνησε η συνεργασία μας.

Sigma  Press Office : Επίσης, συνεργάζεσαι και με το Αρτ ΤV και την εκπομπή της Ντέσσυς Κουβελογιάννη. Μιλησέ μας για αυτην την συνεργασία. 
Δήμητρα Μπόγρη :  Η συνεργασία μου με το Αρτ και την εκπομπή της Ντέσσυς ξεκίνησε μέσω ενός κοινού γνωστού, του ηθοποιού Γιώργου Μακρή, ο οποίος συνεργαζόταν τότε με την εκπομπή. Έψαχναν μια κοπέλα για να κάνει τις ανταποκρίσεις απο την Αμερική με θέματα απ' την Ομογένεια και όχι μόνο. Δέχτηκα με χαρά αυτήν την πρόταση και σήμερα η χαρά μου είναι διπλή,γιατί έχω μια άψογη συνεργασία με όλη την ομάδα και το κανάλι.
  
Sigma  Press Office :   Ας μιλήσουμε τώρα για την  Ελληνική Ομογένεια, που είναι μεγάλη στην Αμερική. Ποιά είναι τα βασικά προβλήματα της Ελληνικής ομογένειας και πως αντιμετωπίζονται;
Δήμητρα Μπόγρη :  Η ομογένεια είναι όντως μεγάλη!! Οι Έλληνες έχουν καταφέρει να φτιάξουν μια δεύτερη Ελλάδα εδώ, μένοντας πιστοί στα ήθη, τα έθιμα και τις παραδόσεις της Ελλάδας.  Όπως σε κάθε οικογένεια λοιπόν, έτσι και εδώ, υπάρχουν κάποια μικροπροβλήματα, τα οποία δεν είναι ακατόρθωτο να αντιμετωπιστούν. Μένουμε πάντα ενωμένοι και κάνουμε το καλύτερο για να συνεχίσουμε να ζούμε αρμονικά σε μια ξένη χώρα.

Sigma  Press Office :  Πόσο εύκολο είναι για τον Έλληνα, να φύγει απ΄τη χώρα του και να ενσωματωθεί σε μια ξένη κοινωνία;
Δήμητρα Μπόγρη : Πιστεύω πως ο βαθμός δυσκολίας δεν αλλάζει είτε είσαι Έλληνας είτε κάποιας άλλης εθνικότητας. Είναι πολύ δύσκολο να πάρεις μια τέτοια απόφαση αλλά πιο δύσκολο να την υλοποιήσεις. Η ζωή στο εξωτερικό δεν είναι καθόλου εύκολη, παρότι πολλοί πιστεύουν το αντίθετο. Είσαι μόνος σου, χωρίς φίλους και οικογένεια και προσπαθείς όλα να τα κάνεις απο την αρχή. Αν παλέψεις σκληρά, πατάς στα πόδια σου και δεν το βάλεις κάτω σε καμία δυσκολία μια μέρα θα ξυπνήσεις και θα έχεις ενταχθεί μέσα στην κοινωνία στην οποία ζεις χωρίς να το καταλάβεις!!

Η  γλυκιά  Δήμητρα  Μπόγρη , μας  χαμογελάει  απ΄την Νέα Υόρκη , στέλνοντας μας τα μηνύματα των Ελλήνων που ζούν εκεί  απ΄την σημαίνουσα θέση της στον μεγαλύτερο Ελληνικό  Όμιλο ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη ...

Sigma  Press Office :  Ποιά θεωρείς οτι είνα η μεγαλύτερη δύναμη για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα;
Δήμητρα Μπόγρη :  Η θέληση και η γνώση! Γνωρίζουμε πόσο λάθος είναι κάποια πράγματα (και πόσο άδικα) στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι υπήρξανε πολιτικές δυνάμεις απ' όλες τις πλευρές, εσωστρεφή συμφέροντα και πελατειακές σχέσεις μεταξύ πολίτη και πολιτείας, που οδήγησαν την χώρα σε αυτό το σημείο. Αυτή η γνώση μας βρίσκει όλους σύμφωνους. Τωρα πρέπει να βρούμε την θέληση να κάνουμε τις αλλαγές στην κουλτούρα μας, στην συμμετοχή στα κοινά και στον τρόπο,που αντιλαμβανόμαστε το μέλλον,ώστε να επέλθει μια ουσιαστικ'η αλλαγή και νέοι άνθρωποι σαν και εμένα να μην καταλήγουν να γίνονται άπολις.

Sigma  Press Office :  Στείλε το μήνυμα, που πιστεύεις ότι θα εξέφραζαν οι Έλληνες ομογενείς προς τους ταλαιπωρημένους Έλληνες που ζούνε στην πατρίδα μας.
Δήμητρα Μπόγρη :   Είμαστε εδώ για εσάς! Ακόμα και αν ζούμε μακριά, είμαστε εκεί με την σκέψη μας κάθε μέρα. Όλα θα πάνε καλά!

Sigma  Press Office :  Τα μελλοντικά σου σχέδια;
Δήμητρα Μπόγρη :  Καταρχήν μέσα στο 2016 θα ξαναγυρίσω στα θρανία αν όλα πάνε καλά, για να κάνω το Μεταπτυχιακό μου στον κλάδο Επικοινωνία και ΜΜΕ στο ανοιχτό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών εξ’ αποστάσεως. 
Συνεχίζουμε για δεύτερη σεζόν στο Αρτ στην εκπομπή της Ντέσσυς και φέτος θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά γιατί οι ομογενείς θα έχουν την δυνατότητα να βλέπουν το Αρτ ΤV ολοζώντανα στην τηλεόραση τους μέσω του ραδιοφώνου μας,
Και επίσης έχω ξεκινήσει μια σειρά συνεντεύξεων με Έλληνες που διαπρέπουν στο εξωτερικό αλλά και με Αμερικανούς ηθοποιούς και τραγουδιστές!

Sigma  Press Office :  Δήμητρα,σ΄ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρουσία σου στην Sigma Media. Να είσαι πάντα καλά με κάθε επιτυχία σε όλα τα επαγγελματικά σου σχέδια. 
Δήμητρα Μπόγρη : Εγώ σας ευχαριστώ πολύ ήταν πραγματικά μεγάλη μου χαρά και εύχομαι και εγώ με την σειρά μου κάθε επιτυχία,γιατί ξέρω πόσο σοβαρή και πόσο σημαντική είναι η προσπάθεια που κάνετε στο Sigma Media.

            Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 


  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Δήμητρα Μπόγρη ... μια κορυφαία δημοσιόγραφος,αρχισυντάκτρια ενός κορυφαίου Ομίλου που διαπρέπει στην Νέα Υόρκη ... Gr Press,Η Εφημερίδα της Νέας Υόρκης,Gr radio NY , ένα μεγάλο δημιούργημα της Αγγελικής Στάση !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION