Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

" Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμος μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια ! " Μίλαν Κούντερα



          «International Dog Festival - Athens 2015»
«Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμός μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια. Το να κάθεσαι με έναν σκύλο στην πλαγιά ενός λόφου σε ένα λαμπρό απόγευμα είναι σαν να βρίσκεσαι στην Εδέμ, όπου η απραξία δεν ήταν βαρετή αλλά ειρήνη». Τα λόγια του διάσημου συγγραφέα, Μίλαν Κούντερα αποτελούν μια απτή απόδειξη της σημαντικής συνεισφοράς των σκύλων στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Η εξερεύνηση της χαράς, της συντροφικότητας, της ασφάλειας που μας προσφέρει ο μικρός αλλά συνάμα πιστός φίλος μας- ο σκύλος - θα είναι και η βάση, πάνω στην οποία δημιουργείται αυτό τον καιρό το «International Dog Festival- Athens 2015».
Ετοιμαστείτε το τριήμερο 9 με 11 Οκτωβρίου να απολαύσετε μαζί με την οικογένεια σας, τα παιδιά σας και τους φίλους σας την μεγάλη γιορτή για τον σκύλο. Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία «Well Done» με τη πολύτιμη αρωγή και συνεργασία του Κυνολογικού Ομίλου Ελλάδος, ο οποίος ταυτόχρονα θα πραγματοποιήσει Τριπλή Διεθνή Έκθεση Σκύλων.
Το τριήμερο φεστιβάλ θα λάβει χώρα στο MEC Παιανίας και αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία γεγονότα της χρονιάς και το σημείο συνάντησης όλων των φίλων του σκύλου.
Με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το «International Dog Festival – Athens 2015» στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως συντρόφου, φίλου, μέλος της οικογένειας, φύλακα, κυνηγού. Με μια πληθώρα εκδηλώσεων ο επισκέπτης θα έχει την δυνατότητα στην διάρκεια του διημέρου να προσεγγίσει όλους τους ρόλους, που έχει ένας σκύλος στην κοινωνία. 
Μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές, προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδα, καλλωπισμός, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά θα δημιουργήσουν ένα ενδιαφέρον τριήμερο, που θα σας «οπλίσει» με γνώση για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του καλύτερου σας φίλου.
Το «International Dog Festival – Athens 2015» αναμένεται να προσελκύσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών, επιβεβαιώνοντας και τη σημασία του σκύλου στην σύγχρονη κοινωνία.
Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου: 12:00 - 22:00
Σάββατο 10 Οκτωβρίου: 10:00 - 22:00
Κυριακή 11 Οκτωβρίου: 10:00 - 22:00
Είσοδος Ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο  210 7794529, στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@welldone.com.gr  αλλά και να επισκεφτείτε τη σελίδα της εκδήλωσης  στο                       Facebook:https://www.facebook.com/internationaldogshow  
   Βρείτε όλες τις λεπτομέρειες 
στο www.dogfestival.gr

         Επιμέλεια ρεπορτάζ  :  Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: " Τα σκυλιά είναι ο σύνδεσμος μας για τον παράδεισο. Δεν γνωρίζουν το κακό, την ζήλια, την δυσαρέσκεια ! " Μίλαν Κούντερα Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION