Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Μίμης Πλέσσας - Μαυρίκιος Μαυρικίου : Δυό μεγάλοι καλλιτέχνες που διέπρεψαν το φετινό καλοκαίρι , συνεχίζουν τις επιτυχίες τους μέσα σ΄ένα χειμώνα ... που θα τον ζεστάνουν με τις μελωδίες τους !!!


Επίσημη καλεσμένη η ομάδα της  Sigma Online Television , σας εξασφαλίζει όλο το αποκλειστικό φωτορεπορτάζ απ΄την ακρόαση που έκαναν -πριν λίγες μόνο μέρες - οι δυό μεγάλοι καλλιτέχνες,στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού για την  συμπλήρωση θέσεων στην Ορχήστρα των  Αισθήσεων  ...


΄Ενα συγκολονιστικό μουσικό απόγευμα , ζήσαμε πριν λίγες μέρες στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού , όπου ο Μίμης Πλέσσας κι ο Μαυρίκιος  Μαυρικίου , επέλεξαν τους καινούργιους συνεργάτες τους , που θα διανθίσουν  τη  δική τους  Ορχήστρα των Αισθήσεων ,που ήδη διαπρέπει στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό  .




Απ΄το καλοκαίρι είχε ήδη  ξεκινήσει  η  αποστολή  βιογραφικών  για την μεγάλη ακρόαση της "Ορχήστρας των Αισθήσεων" , αφού είχε  ήδη συμπληρωθεί  μια γεμάτη χρονιά από συναυλίες και υπέροχες συνεργασίες. 


 Η ορχήστρα  μετρά πια περισσότερες από 50 συναυλίες επί σκηνής στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της σε Ελλάδα και εξωτερικό, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της σημερινής εποχής και των καταστάσεων που συμβαίνουν γύρω μας. 


Σύντομα ξεκινάει η καινούργια σεζόν με  τις  νέες  δραστηριότητες  της  Ορχήστρας  των  Αισθήσεων , που προβλέπεται ακόμα πιο γεμάτη και ακόμα πιο δυνατή. Την   Δευτέρα λοιπόν, 7 Σεπτεμβρίου, στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσός, στις 5 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε  η μεγάλη ακρόαση των μουσικών που θέλησαν  να γίνουν μέρος της ορχήστρας. 

Πρόεδρος  της  κριτικής  επιτροπής  ο κορυφαίος μαέστρος, δημιουργός, πιανίστας και εμπνευστής της νέας γενιάς των καλλιτεχνών,κύριος Μίμης Πλέσσας. Μαζί του ο μαέστρος και ενορχηστρωτής,κος Νίκος Κούρος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του "Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός" και φλαουτίστας κος Αντώνης Γιαμβριάς και ο ερμηνευτής, μουσικός, ενορχηστρωτής και δημιουργός της "Ορχήστρας των Αισθήσεων"  κος Μαυρίκιος Μαυρικίου."





Πληθώρα μουσικών έσπευσε να δηλώσει συμμετοχή και παρευρέθηκε στην κατάμεστη θεατρική σκηνή  του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός . Εκεί , όλοι οι μουσικοί παρουσίασαν τη δουλειά τους , στην κριτική επιτροπή . Οι κύριοι Μίμης Πλέσσας και Μαυρίκιος Μαυρικίου υποδέχτηκαν ζεστά και φιλόξενα , τους μουσικούς κι η όλη διαδικασία , υπήρξε μια μεγάλη γιορτή της  μουσικής .




Οι δυό μεγάλοι καλλιτέχνες , χάρισαν μοναδικές μουσικές στιγμές στο κοινό τους και στους συνεργάτες  τους  και δημιουργήσαν ένα κλίμα φιλικό και προσιτό , εξασφαλίζοντας με το μεγαλείο τους , ένα απόγευμα που δεν θα ξεχάσει κανείς απ΄τους παρευρισκομένους . 







Αποκλειστικές  συνεντεύξεις του Μίμη Πλέσσα και του  Μαυρίκιου Μαυρικίου στο νέο , ανανεωμένο πρόγραμμα της Sigma Online Television , που έρχεται την Πρωτοχρονιά ... Μείνετε συντονισμένοι στη Sigma , γιατί τα θαύματα της τέχνης και του πολιτισμού  έρχονται ... 



"ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ" - 2015
ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ

ΠΙΑΝΟ - ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΕΙΣ: ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΜΑΥΡΙΚΙΟΥ

Ε Γ Χ Ο Ρ Δ Α
ΒΙΟΛΙ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΟΤΗΡΗ
ΒΙΟΛΙ - ΠΕΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
ΒΙΟΛΙ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΑΧΑΣ
ΒΙΟΛΑ - ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΛΙΜΕΡΟΥ
ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ - ΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΕΛΕΑΣ
ΒΙΟΛΟΝΤΣΕΛΟ - ΑΡΤΕΜΙΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΟ - ΛΟΥΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
ΚΙΘΑΡΑ & ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ - ΙΑΣΟΝΑΣ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΟΣ
ΚΛΑΣΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΚΑΖΑΝΑΣ
ΜΠΟΥΖΟΥΚΙ - ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΟΤΣΗΣ
ΛΑΟΥΤΟ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ
Π Ν Ε Υ Σ Τ Α
ΦΛΑΟΥΤΟ & ΝΕΥ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΒΕΝΤΟΥΡΗ ΡΟΥΣΣΟΥ
ΦΛΑΟΥΤΟ - ΑΝΝΑ ΝΤΟΥΡΜΑ
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ - ΕΛΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΛΑΡΙΝΕΤΟ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΚΟΥ
ΣΑΞΟΦΩΝΟ - ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΝΗΔΑΣ
ΣΑΞΟΦΩΝΟ - ΦΟΙΒΟΣ ΜΠΟΖΑΣ
ΤΡΟΜΠΕΤΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΡΟΜΠΟΝΙ - RENATO KUSHI
Κ Ρ Ο Υ Σ Τ Α
DRUMS - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΡΟΣ
ΤΥΜΠΑΝΑ - ΚΡΟΥΣΤΑ: ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΥΧΑΛΗΣ


Ευχαριστούμε θερμά τους διοργανωτές της Εκδήλωσης για την πρόσκληση στην Sigma, να καλύψει αυτή τη μεγάλη ακρόαση και να μεταφέρει τον παλμό της στο κοινό ! 
Ευχαριστούμε θερμά τον πολυτάλαντο και πάντα εφευρετικό , δημιουργικό και μοναδικό Μαυρίκιο Μαυρικίου , που  ξέρει τι σημαίνει ποιότητα, επαγγελματισμός και ήθος ! 
Ευχαριστούμε θερμά τον Μίμη Πλέσσα , που με το χιούμορ και τις πολύτιμες  συμβουλές του , βρίσκει  σταθερά και μόνιμα τον τρόπο να κάνει καλύτερους τους ανθρώπους και να μας στέλνει μηνύματα ανθρωπιάς και σεβασμού ! 

          Επιμέλεια ρεπορτάζ :  Sigma Press Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Μίμης Πλέσσας - Μαυρίκιος Μαυρικίου : Δυό μεγάλοι καλλιτέχνες που διέπρεψαν το φετινό καλοκαίρι , συνεχίζουν τις επιτυχίες τους μέσα σ΄ένα χειμώνα ... που θα τον ζεστάνουν με τις μελωδίες τους !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION