Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015

Αγοράζοντας Σχολικά UNICEF βοηθάτε να πάνε Σχολείο ακόμα περισσότερα Παιδιά !!! Sigma και Unicef πάνε μαζί ...



Με τη νέα σχολική συλλογή της η UNICEF υποδέχεται τους μαθητές με την έναρξη του Σχολικού έτους και προσκαλεί τους υποστηρικτές της, μικρούς και μεγάλους, να στηρίξουν το έργο της, αγοράζοντας σχολικά είδη και δώρα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία που τα παιδιά  έχουν τώρα την ανάγκη μας περισσότερο από ποτέ. Ιδιαίτερα τα πιο περιθωριοποιημένα και ευάλωτα παιδιά που στερούνται τη στέγη, το φαγητό, το νερό, το εμβόλιο, το τετράδιο, το μολύβι.
Οι φίλοι της UNICEF μπορούν να διαλέξουν μέσα από μια υπέροχη συλλογή, χαρούμενα 50φυλλα τετράδια, σπιράλ δύο θεμάτων καθώς και το κλασικό μπλε τετράδιο που πληρούν όλες τις ποιοτικές προδιαγραφές ασφαλούς  χρήσης, επίσης σχολικά σακίδια και τρόλεϊ για το νηπιαγωγείο και το δημοτικό με ανατομική πλάτη, τσαντάκια για το κολατσιό, τσάντα ταχυδρόμου, κασετίνες, μολυβοθήκη  πορτοφολάκι και αλουμινένιο παγούρι. Τη συλλογή συμπληρώνουν μπλοκ ζωγραφικής, ντοσιέ με λάστιχο και κουμπί, μαρκαδόροι, ξυλομπογιές, μολύβια, και κάθε είδους γραφική ύλη. Μια πλήρης πολύχρωμη σειρά σχολικών ειδών που θα συντροφεύει τους μικρούς & μεγάλους φίλους της UNICEF στη νέα σχολική τους χρονιά.
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κάθε παιδί έχει την ευκαιρία να λάβει μια ποιοτική εκπαίδευση. Όπου όλα τα παιδιά έχουν ίσες ευκαιρίες να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες ώστε όταν ενηλικιωθούν να μπορούν να κερδίσουν τη θέση τους στη ζωή με αξιοπρέπεια. Φανταστείτε έναν κόσμο όπου κανένα κορίτσι δεν είναι από τη γέννησή του καταδικασμένο σε μια ζωή γεμάτη διακρίσεις, κινδύνους και χαμένες ευκαιρίες.

Στη UNICEF εργαζόμαστε για να γίνει αυτός ο κόσμος πραγματικότητα. Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι όλα τα παιδιά - ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα, το κοινωνικοοικονομικό υπόβαθρο ή τις συνθήκες - απολαμβάνουν του δικαιώματός τους σε μια ποιοτική εκπαίδευση.
Η εκπαίδευση των κοριτσιών ειδικότερα, έχει «πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα». Τα μορφωμένα κορίτσια είναι πιο πιθανό να παντρευτούν αργότερα και να έχουν λιγότερα παιδιά, τα οποία με τη σειρά τους θα είναι πιο πιθανό να επιβιώσουν και να έχουν καλύτερη διατροφή και μόρφωση. Οι μορφωμένες γυναίκες είναι πιο παραγωγικές στο σπίτι και καλύτερα αμειβόμενες στο χώρο εργασίας και περισσότερο σε θέση να συμμετέχουν στην κοινωνική και οικονομική ζωή καθώς και στη λήψη αποφάσεων.
Η UNICEF βοηθά τα κράτη, τις κοινότητες και τους γονείς να αποκτήσουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς τα παιδιά. Οι υποχρεώσεις αυτές περιλαμβάνουν τη διασφάλιση του δικαιώματος όλων των παιδιών στη δωρεάν, υποχρεωτική ποιοτική εκπαίδευση, ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας ανθρωπιστικής κρίσης, κατά την περίοδο αποκατάστασης μετά από μια κρίση ή ακόμα και κάτω από ασταθείς και δύσκολες περιστάσεις. Δίδεται ιδιαίτερο βάρος στην ισότητα των φύλων και στην εξάλειψη κάθε είδους ανισοτήτων.

Στην Ελλάδα προωθούμε τα δικαιώματα των παιδιών στα σχολεία, εκπαιδεύουμε χιλιάδες μαθητές και εκπαιδευτικούς και στηρίζουμε με σχολικό υλικό δεκάδες χιλιάδες μαθητές φτωχών οικογενειών.
Όλα τα παραπάνω επιτυγχάνονται με την υποστήριξη των πολιτών γι’ αυτό είναι πολύ σημαντική η προτίμηση των σχολικών ειδών της UNICEF.

Τα σχολικά είδη UNICEF μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί να τα βρουν   στα ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ UNICEF:

ΑΘΗΝΑ: Ξενίας 3, Πλ. Μαβίλη τηλ.: 210 7799056
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:  Δέλλιου 2, Πλ. Συντριβανίου τηλ.: 2310 286 916
στα ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ UNICEF:
Αθήνα, Πλατεία Κοραή - Κοραή & Σταδίου (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου).
The Mall Athens, Μαρούσι (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου).
Golden Hall, Μαρούσι (27 Αυγούστου έως 19 Σεπτεμβρίου).
Στο ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ – 4ήμερο ΣΧΟΛΙΚΟ BAZAAR
(από 3 έως και 6 Σεπτεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ).
Στην ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ στο ΖΑΠΠΕΙΟ
(από 18 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου).

Τέλος, τα τετράδια της UNICEF διατίθενται και σε επιλεγμένα καταστήματα τραπεζών του δικτύου καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς και στα ΕΛ.ΤΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες:

            Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma  Press Office
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Αγοράζοντας Σχολικά UNICEF βοηθάτε να πάνε Σχολείο ακόμα περισσότερα Παιδιά !!! Sigma και Unicef πάνε μαζί ... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION