Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

O Αλέξης Κωστάλας παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Φιλαρμονική Λουτρακίου στο Loutraki Festival !!!
Loutraki Festival
20 Iουνίου - 29 Αυγούστου 2015


Σάββατο 29 Αυγούστου: Μια μοναδική συναυλία προτείνει το Φεστιβάλ Λουτρακίου για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο! Ελευθερία Αρβανιτάκη και Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στο Ηραίον Βουλιαγμένης!Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων συμπράττει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια μοναδική συναυλία για την Πανσέληνο του Αυγούστου στον αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης!


Το πρόγραμμα της βραδιάς «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν τραγούδια από τον κινηματογράφο, ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι ένα απάνθισμα τραγουδιών από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και Πλέσσα θα συναντηθούν με πιο σύγχρονους δημιουργούς που έχουν συνδέσει το έργο τους με την Ελευθερία, όπως οι Νίκος Ξυδάκης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Ara Dinkjian και πολλοί άλλοι.
Με τη Φιλαρμονική, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία και για πρώτη φορά, συμπράττουν οι Four Below Blue!
Στη συναυλία συμμετέχει ο νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Περρής.
Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας!
Ο Αλέξης Κωστάλας, που για μια ακόμα φορά θα είναι στο πλευρό της Φιλαρμονικής και του Φεστιβάλ, θα παρουσιάσει τη συναυλία βάζοντας όπως κάθε φορά, την προσωπική του πινελιά στην εκδήλωση!


Πάμε μια Βόλτα στο Φεγγάρι
Ελευθερία Αρβανιτάκη – Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου
Σάββατο 29 Αυγούστου 2015
Ώρα έναρξης: 21.00

Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Sigma Press Office  
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: O Αλέξης Κωστάλας παρουσιάζει την Ελευθερία Αρβανιτάκη και την Φιλαρμονική Λουτρακίου στο Loutraki Festival !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION