Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Όλοι οι λάτρες του ροκ ενώνονται σε μια μοναδική Συναυλία , που θα γίνει στα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων Koρινθίας , με την υπογραφή του Loutraki Festival !Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδειχθεί το τοπικό μουσικό στοιχείο, αλλά και να καθιερωθούν οι Άγιοι Θεόδωροι ως τόπος συνάντησης μουσικών της Ροκ σκηνής.....

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στα πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων το Loutraki Festival εγκαινιάζει την πρώτη συνάντηση Ροκ συγκροτημάτων.
Σάββατο 8 Αυγούστου
Πευκάκια Αγίων Θεοδώρων
Ώρα: 21.30

Σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, στα πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων το Loutraki Festival εγκαινιάζει την πρώτη συνάντηση Ροκ συγκροτημάτων.
Η διοργάνωση θα προσφέρει βήμα καλλιτεχνικής έκφρασης σε νέους μουσικούς, ερασιτεχνικά συγκροτήματα αλλά και επαγγελματίες του είδους, δίνοντας τους την ευκαιρία να επικοινωνούν άμεσα με το κοινό. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδειχθεί το τοπικό μουσικό στοιχείο, αλλά και να καθιερωθούν οι Άγιοι Θεόδωροι ως τόπος συνάντησης μουσικών της Ροκ σκηνής.
Συμμετέχουν τα συγκροτήματα:
BLUE STRIPE
Η σύνθεση του Hard Rock συγκροτήματος BLUE STRIPE προέκυψε το 2012 στο Λουτράκι Κορινθίας και οι πρώτες εμφανίσεις του έγιναν σε Rock σανίδια της περιοχής, μόνο για φίλους.
Στην πορεία όμως οι φίλοι και οι φήμες έκαναν το συγκρότημα ευρύτερα γνωστό, για τους ήχους και την ενέργεια που μεταδίδει, ώστε να προκύψουν επιτυχημένες εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές της Κορινθίας όσο και σε σκηνές των Αθηνών και της Αχαΐας. Κορυφαία στιγμή για την μπάντα ήταν η εμφάνιση στο Beer Festival 2014, όπου άνοιξαν την συναυλία του Paul Di Άnno, του θρυλικού τραγουδιστή των Ιron Maiden.
Tον Σεπτέμβριο του 2014 υπογράφουν συμβόλαιο με την δισκογραφική εταιρεία Final Touch του Μίλτου Καρατζά.Η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου ομώνυμου πρώτου δίσκου τους αναμένεται στις αρχές Ιουνίου του 2015. Οι εμφανίσεις όμως δεν σταματούν ποτέ. Ανανεώνουν συνεχώς τα ραντεβού τους με τους ανθρώπους που αγαπούν τη ROCK/METAL σκηνή.
Μέλη συγκροτήματος:
Λευτέρης Μπούρας: Φωνητικά
Χρήστος Ρούσσης: Κιθάρα
Γιώργος Παππάς: Κιθάρα
Γιώργος Αλμπάνης: Μπάσο
Μάκης Νικολάτος: Τύμπανα


METALLAXIS
Φέτος οι Metallaxis κλείνουν 23 χρόνια ενεργού παρουσίας στην μουσική σκηνη. Διασκευάζοντας με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο, μεγάλες επιτυχίες της παγκόσμιας rock σκηνής, έχουν καταφέρει να καταξιωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου καθώς και σε άλλα μερη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Με ιστορικό περισσότερες από 200 συναυλίες, με τον ζεστό και αρμονικό τους ήχο και με αγάπη για την μουσική, κρατάνε πάντα το κοινό σε ρυθμό και κέφι.
Η μπάντα απαρτίζεται από τους: Αποστόλη Δαμάτη (guitar, vocals) Χρήστο Γκάνα (bass) Μένιο Τουρλώτο (vocals, guitar) Βαγγέλη Τριανταφυλλόπουλο (drums) Μαζί τους είναι τα τελευταία χρόνια
ο Γιάννης Ιορδάνογλου (keyboards) καθώς και άλλοι μουσικοί που βάζουν την δική τους νότα ώστε οι Metallaxis να καθιερωθούν ως μια…»μεγάλη μπάντα»…!!


KNOCK ME DOWN

Ύστερα από την αδράνεια των Weedians Grove, το σχήμα επανασυνδέθηκε με νέο όνομα και πρόσωπα! Οι επιρροές τους σήμερα είναι κυρίως από Nu Metal και Rap core. Σύνθεση συγκροτήματος: Νίκος Τατούλης – Φωνητικά, Δημήτρης Δεληγιάννης – Κιθάρα, Θάνος Νανόπουλος – Μπάσο, Κώστας Κοντόπουλος – Ντράμς.

                Επιμέλεια  ρεπορτάζ  : Sigma  Press  Office 
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Όλοι οι λάτρες του ροκ ενώνονται σε μια μοναδική Συναυλία , που θα γίνει στα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων Koρινθίας , με την υπογραφή του Loutraki Festival !Σκοπός του Φεστιβάλ είναι να αναδειχθεί το τοπικό μουσικό στοιχείο, αλλά και να καθιερωθούν οι Άγιοι Θεόδωροι ως τόπος συνάντησης μουσικών της Ροκ σκηνής..... Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION