Δευτέρα 17 Αυγούστου 2015

Το καλύτερο χαμόγελο του κόσμου και πως να το αποκτήσετε !!!

    Χαμογέλα!



Ένα χαμόγελο, εύκολα κάνει την μέρα μας πιο όμορφη! Ένα ζεστό χαμόγελο σημαίνει πολλά, μπορεί να μας φέρει κοντά, να πάρει ένα βάρος απο πάνω μας, να μας κάνει να νιώσουμε απίστευτα!
Δεν είναι λοιπόν σημαντικό το χαμόγελο μας να είναι υπέροχο;


Καλές συνήθειες!

Το καθημερινό βούρτσισμα των δοντιών είναι απαραίτητο βήμα αν θέλουμε να διατηρήσουμε το χαμόγελο μας αστραφτερό και ,κυρίως υγιές! Πρωί και βράδυ πρέπει να βουρτσίζουμε τα δόντια μας απαλά, κυκλικά και όχι βιαστικά, γιατί έτσι κινδυνεύουμε να τραυματίσουμε τα ούλα μας.Μια μέτρια ή μαλακή οδοντόβουρτσα είναι κατάλληλη για αυτή την δουλειά, χωρίς να φθείρει την αδαμαντίνη των δοντιών. Το ιδανικό θα ήταν να την αλλάζετε κάθε μήνα, και αν όχι τουλάχιστον μια φορά το τρίμηνο πρέπει να παίρνετε καινούργια. Ακόμα η χρήση οδοντικού νήματος και στοματικού διαλύματος κρίνεται αναγκαία αν θέλετε ένα τέλειο χαμόγελο!










Τι έφαγες σήμερα;
Κάποιες φορές, η έντονη κακοσμία του στόματος οφείλεται στο στομάχι και όχι στα δόντια! Η διατροφή παίζει και εδώ σημαντικό ρόλο και έτσι πρέπει να δείξουμε προσοχή. Τα φρούτα και τα λαχανικά βοηθούν στη μείωση της τερηδόνας και στην καλύτερη υγεία των ούλων. Καλές τροφές για την υγεία των δοντιών είναι και όσες περιέχουν φθόριο όπως το κοτόπουλο, ο σολομός και οι γαρίδες.Πολλές τροφές επηρεάζουν το χρώμα και την φωτεινότητα των δοντιών μας. Τέτοιες είναι ο μαύρος καφές, το μαύρο τσάι, τα αναψυκτικά τύπου cola, το κόκκινο κρασί, η σάλτσα ντομάτας, τα καρυκεύματα τύπου κάρι κ.α.



Τσεκ απ!

Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση!Ανανεώνετε το ραντεβού με τον οδοντίατρο τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να ελέγξει την κατάσταση των δοντιών σας! Με αυτό το τρόπο θα προλαμβάνετε τα στοματικά προβλήματα εγκαίρως και θα κρατάτε τέλεια την εικόνα των δοντιών σας!Μην περιμένετε να πονέσετε για να πάρετε την απόφαση και να πάτε στον οδοντίατρο.Αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα έχει προχωρήσει και ευθύνεστε αποκλειστικά εσείς για αυτό!
Η τακτική επίσκεψη στον οδοντίατρο θα σας απαλλάξει από πόνο, χρόνο και ταλαιπωρία!

Μην αμελείτε το χαμόγελο σας! Φροντίστε το, κάντε το καλύτερο για αυτό, για την υγεία του και έτσι θα αποκτήσετε έναν ακόμη λόγο για να χαμογελάτε κάθε μέρα!


Επιμέλεια  ρεπορτάζ  :  Κισελιόβα Αναστασία
  • ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
  • ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Item Reviewed: Το καλύτερο χαμόγελο του κόσμου και πως να το αποκτήσετε !!! Rating: 5 Reviewed By: SIGMA ONLINE TELEVISION